4lo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Elbląg widać, że żyje :> Jeszcze 9 dni i spot w O-nie... xd
4lo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Widzę, że tylko jedno w głowie... Piątek wieczór, a ja siedzę przed kompem i czytam forum..
Skrzypek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 przyłączam się do was z w ręku :>
4lo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 heh ja o w domu to se mogę pomarzyć... no chyba, że rodzice wybędą :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 heh ja o w domu to se mogę pomarzyć... no chyba, że rodzice wybędą :gwizdanie: już dużo nie brakuje
Skrzypek Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 heh ja o w domu to se mogę pomarzyć... no chyba, że rodzice wybędą :gwizdanie: mamisynek :tongue4:
4lo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Hehe dopiero tydzień temu świętowałem te 16 urodziny . Więc jeszcze bite dwa lata Ostatnio się mnie mój tata pytał czy ludzie na forum wiedzą, że z takim dzieckiem piszą .
4lo Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Bądź twardy nie miętki Staram sie staram :>
Petlik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Zamierzam wymienic glosniki z przodu, bo pekla mi w oryginalnym membrana. ma ktos moze doswiadczenia zwiazane z glosnikami 130mm? Szukam czegos do 200zl, pierscienie mam juz kupione. Dokladnie temat opisalem tu http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/all_b5_glosniki_przod_13cm_max_200zl-t72896.0.html;msg807637 bylbym wdzieczny, jesli ktos bedzie w stanie pomoc.
luqash Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Zamierzam wymienic glosniki z przodu, bo pekla mi w oryginalnym membrana. ma ktos moze doswiadczenia zwiazane z glosnikami 130mm? Szukam czegos do 200zl, pierscienie mam juz kupione. Dokladnie temat opisalem tu http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/all_b5_glosniki_przod_13cm_max_200zl-t72896.0.html;msg807637 bylbym wdzieczny, jesli ktos bedzie w stanie pomoc. jesli moge Ci doradzić to kup zestaw woofery z tweeterami i zwrotnicą bo bez sensu jest założyć nowy głośnik do starego gwizdka ta marka jest bardzo dobra i ja bym szukał zestawu tej marki nawet używanego sprzętu do tego pomyśl o wygłuszeniu drzwi bo to poprawi jakość dżwięku i to znacząco a poza tym od tego powinno się zacząć pozdro
Petlik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Jesli chodzi o wyciszenie, to napewno cos z tym zrobie. http://allegro.pl/item583678304_hertz_dsk_130_120w_kurier_gratis.html taki zestaw bedzie pasowal? Nie wiem jak te gwizdki wygladaja i czy wjeda w miejsce starych.
luqash Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 bedzie pasować :good:a o gwizdek się nie martw bo zdejmiesz z niego kołnierz a jak będzie trzeba to i koszyk chroniący membrane bo w boczku masz przecież osłonę
Petlik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 To jestes kolejna osoba, ktora mowi, ze warto ten zestaw wziac. Zobacze co jeszcze inni powiedza, ale poki co jestem nastawiony na ten ostatni,ktory podalem. Mam nadzieje, ze przy Delcie bedzie to dobrze gralo
Skrzypek Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 co niektórzy na spociku poczuli jak mi sie przypalily hamulce zblokował tłoczek, no to na następny dzień odstawiłem auto do mechanika i w ten sposób pozbyłem się 1500pln tarcza w kole w którym zblokował tłoczek była aż fioletowa pozostałe tarcze też nie były w najlepszym stanie więc nastąpiła wymianka wszystkich czterech tarcz + zacisk, potem łożysko, koło ABS_u, klocki itp. jeszcze tylko zrobię zawias i wymienię amorki i będzie malyna :>
luqash Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 co niektórzy na spociku poczuli jak mi sie przypalily hamulce zblokował tłoczek, no to na następny dzień odstawiłem auto do mechanika i w ten sposób pozbyłem się 1500pln tarcza w kole w którym zblokował tłoczek była aż fioletowa pozostałe tarcze też nie były w najlepszym stanie więc nastąpiła wymianka wszystkich czterech tarcz + zacisk, potem łożysko, koło ABS_u, klocki itp. jeszcze tylko zrobię zawias i wymienię amorki i będzie malyna :> to sie wykosztowałeś Skrzypek ale furka hamuje jak zła pewnie co?
Rekomendowane odpowiedzi