golden87 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Cytuj Zajmujemy Się Podnoszeniem Mocy w Silnikach Diesla - Głównie Auta z Grupy VAG oparte na sterownikach EDC15 i EDC16 ( czyli wiekszość od 2000-2008) 1.4TDI, 1.9TDI , 2.0TDI , Indywidualne programy na bazie orginalnego softu i zaleceń Klienta , żadnych Gotowców Posiadamy drogową hamownie duńskiej firmy DYNOMET. Hamownia umożliwia pomiar mocy i momentu obrotowego silnika przed oraz po modyfikacji elektronicznej w autach z napedęm na przednią oś, tylną , a także w autach z napędem 4x4. Posiadamy Również urządzenie Racelogic Performance box do mierzenia przyspiesznia Pracujemy w godzinach popołudniowych oraz wieczorno/nocnych w tygodniu oraz w weekendy . Pomiar może obybywać sie w 4 różnych lokalizacjach w Gdyni , Gdańsku oraz Rumi https://www.facebook.com/Barthezz2/ Serdecznie wszystkim polecam którzy chcą modyfikować swój pojazd pod względem zmiany oprogramowania w Dieslu, Łukasz posiada ogromną wiedze na temat tunningi 1.9 TDI (v-ce mistrz polski klasa diesiel) W bardzo konkurencyjnych cenach modyfikuje zarówno seryjny 1.9 jak i modyfikowane, dodatko Lanuch Control, Popcorn, twarda odcinka... Robiłem kilka moich aut i serdecznie polecam, wszystkich znajomych których namówiłem są zadowloleni Polecam serdecznie, Na hasło ze jest się z polecenia Golden'a z Elbląga dodatkowy bonus Edytowane 24 Listopada 2017 przez golden87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Odkop po czasie - z racji 1,8 T jedynie hamowałem na Dynomecie drogowym, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biggi Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 A ja się przyznam, że skorzystałem z usługi i mogę powiedzieć, że podejście super, mega wiedza. Objaśnił mi sporo rzeczy. No i przede wszystkim autko nabrało sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi