grzes791 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Panowie cieknie oliwa pomiędzy turbo a kolektorem wydechowym i od strony laczenia turbo z katalizatorem po odpaleniu auta po nocy co obstawiacie turbo czy zawory ??? Edytowane 26 Listopada 2017 przez grzes791
grzes791 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 Chyba po problemie okaxalo sie ze to nie oliwa tylko woda ponoc gdzies sie tam skrapla i potem tak sie wlasnie dzieje
karuzel84 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 temat rozwiązałeś? u mnie to samo się dzisiaj stało, dodatkowo mocno dymi na biało
karuzel84 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 U mnie wstępna diagnoza po ciemku to uszczelka pod głowicą, dzisiaj auto ma trafić do mechanika na potwierdzenie diagnozy i zobaczymy co dalej.
grzes791 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 2 godziny temu, karuzel84 napisał: U mnie wstępna diagnoza po ciemku to uszczelka pod głowicą, dzisiaj auto ma trafić do mechanika na potwierdzenie diagnozy i zobaczymy co dalej. Wiesz co ja temat olałem ze tak powiem bo nic sie nie dzieje oleju nie ubywa a ta woda tylko z rana na zimnym sie pojawia a teraz to juz nawet nie wiem bo dawno tam nie zagladałem pozdro
siwak Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 temat rozwiązałeś? u mnie to samo się dzisiaj stało, dodatkowo mocno dymi na białoTurbo do wymiany Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi