savio Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam mam problem ze słabym ogrzewaniem. Obstawiłem nagrzewnice ale gdy sciagłem przewody na zqpalonym to nic nie leciało nagrzewnica drozna bo dmuchałem i leciało.Termostat sie otwiera Pompa wody nowa panowie co zrobić? Pomocy
Pelo31 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 24 minuty temu, savio napisał: Witam mam problem ze słabym ogrzewaniem. Obstawiłem nagrzewnice ale gdy sciagłem przewody na zqpalonym to nic nie leciało nagrzewnica drozna bo dmuchałem i leciało.Termostat sie otwiera Pompa wody nowa panowie co zrobić? Pomocy witam u mnie tez slabo z ogrzewaniem ale ja stawiam na termostat u mnie max temp 60stopni
savio Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 U mnie łapie temperature 90 stopni weze od nagrzewnuicy robia sie ciepłe a gdy jesciagam to nic nie leci. O co chodzi?? Pompa wody wymieniana 2 lata temu uszczelka pod głowica również. Ktos jakies pomysły? Zaniedługo zamarzne w tym aucie
muunv Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Podlaczales pod kompa?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
muunv Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 To podlacz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi