xspeed99 Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 witam. kupiłem nową chłodnice klimatyzacji do swojej a4. wizualnie jest identycznie taska sama jak ori z jedna mala roznica. z przodu posiada dodatkowy gwint i zawor. do czego to ? i czy musi tam byc cos wkrecone? (moja stara nic nie miala) kupilem firmy magneti marelli ten dodatkowy zaworek zaznaczylem na czerwono. jak aptrzytlem na allegro to sporo zamiennikow go ma.
Pjotras Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Z którego roku posiadasz samochód? Skraplacz jest zapewne do modeli z lat bodajże 95-97, gdzie nie było zaworów serwisowych w podszybiu, a jedynie ładowało się właśnie przez ten jeden zawór na skraplaczu.
xspeed99 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) 2001 z kwietnia bodajże czyli końcówka b5. Ok wymienię te chłodnice na taką bez zaworka dzięki wielkie Edytowane 30 Listopada 2017 przez xspeed99
Hezen Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Moja chłodnica od klimy ma taki właśnie zawór, ale nie wiem czy ktoś ją kiedyś musiał wymienić i wrzucił taką jak na zdjęciu.Moje auto jest z 96r Wysłane z OP3T
Rekomendowane odpowiedzi