l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Po obejżeniu kilku egzemplarzy F10 i F30 w Piątek w zasadzie się poddałem, rzutem na taśmę wczoraj wieczorem znalazłem ogłoszenie które wyglądało ok, dzisiaj rano auto zakupiłem. Auto kupione 20km od miejscowości w której mieszkam Trafiła się F31 2.0D z 2014r, serwisowane do samego końca, jeden właściel w niemcowni. Wyposażenie takie raczej średnie ale po obejżeniu wielu złomów wyposażenie zeszło na drugi plan, najważniejszy był stan techniczny. Vehicle information ======================================== VIN: WBA3K31080F677749 Type code: 3K31 Model: 320D (EUR) E-F-R series: F31 Series: 3 Type: TOUR Steering: LL Doors: 5 Engine: N47T Displacement: 2.00 Power: 135 (183 hp) Drive: HECK Transmission: AUT Paint code: 668 - SCHWARZ 2 Upholstery code: CBAT - STOFF/LEDER BREE S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES S2P5 18"LM RAEDER TURBINENSTYLING 415 S2VB Tyre pressure control (TPC) S2XE SPORT-LEDERLENKRAD SCHWARZ S3AA DACHRELING SCHWARZ S3AP Windscreen with grey wedge S3DZ ENTFALL LINES-SCHRIFTZUG AUSSEN S3L8 EXTERIEURUMF. IN ALUMINIUM SATINIER S4AE Armrest front, retractable S4DM AKZENTLEISTEN PERLGLANZ CHROM S4DZ INTERIEURLEISTEN PEARL DUNKEL S5DC Rear-seat headrests, folding S6AC INTELLIGENTER NOTRUF S6AE TELESERVICES S6NH FREISPRECHEIN. M. USB-SCHNITTSTELLE S7DT BMW Service inclusive P7S1 MODERN LINE P7VB COMFORT PAKET S8KA OELWARTUNGSINT. 30.000KM/24MONATE S8V1 HINWEISSCHILD NCAP ENGL/DEU/ITAL S9AA Outer skin protection S205 Automatic transmission S230 Extra package, EU-speciifc S249 Multifunction f steering wheel S258 Tyres with runflat properties S320 Deleted, model lettering S423 Floor mats, velours S428 Warning triangle and first aid kit S431 Interior rear-view mirror with auto dip S465 Through-loading system S481 Sports seat S493 Storage compartment package S494 Seat heating driver/passenger S502 Headlight cleaning system S508 Park Distance Control (PDC) S520 Fog lights S521 Rain sensor S522 Xenon Light S534 Automatic air conditioning S548 Kilometre speedo S563 Light package S575 Socket, lugg. comp. incl. 2. batt. S606 Navigation system Business S676 HiFi speaker system S698 Area-Code 2 for DVD L801 NATIONAL VERSION GERMANY S851 Language version German S879 Operating instructions German parę PLN później wymiana i kodowanie hamulców mperformance 340/330 wsadzenie ori kit wydechu wymiana springów wymiana kierownicy + dołożenie tempomatu + kodowanie łopatek, sportowego automatu wymiana licznika na pół led + dołożenie magistrali światłowodowej wymiana tylnych lamp na lift mperformance Koła 20cali + dystanse 12mm, przyciemnione szyby, oklejone na czarno wszystkie srebrne elementy w aucie, czarny griil mpakiet 04.04.2019 Wpadł mpakiet + mperformance + wydech na dwie strony + dystanse z tyły zmienione z 12mm na 15mm i obudowy lusterek z m3 + dynamiczne kierunkowskazy + halogeny led Wymiana panelu climatronic na lift + wymiana licznia na full led 6WB Intercooler 3.0D mperformacne + program by Dynosot 224Hp/460Nm Edytowane 1 Marca 2020 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapiw Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Hej . Auto ładne , ale po b8 avant szukam coś w sedanie rozważam też GT. Jaki masz przebieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) 4 minuty temu, rapiw napisał: Hej . Auto ładne , ale po b8 avant szukam coś w sedanie rozważam też GT. Jaki masz przebieg ? 150K km auto jest polizingowe z helmutowa. Mi już było obojętne sedan, kombi, Bmw, Audi, Meredes mega ciężko coś kupić w dobrym stanie. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Co tu gadać Panie piękne I znając Twój zapał będzie kosa Fajnie że zostajesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Piękna ciekawy jestem co tam w niej wymodzisz fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapiw Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Masz rację, że w naszym kraju jest pełno " bezwypadkowych " . Ciekawy jestem jak z tym rozrządem w 2 .0 podobno szybko go słychać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) dzięki Panowie. Rozrząd to chyba nie ma regóły teraz znajomy wymieniał pierwszy raz w F10 przy 290k km. Koszta też nie są jakieś powalające 1500zł części. update 2019.02 - wymiana rozrządu + kalpy kolektora 4500zł ? + akcja serwisowa wymiany przekładni kierowniczej ( koszt przekładni w ASO ponad 9k ) - wszystko robione w ASO URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/989ad3161c8b0c9a][/URL] Edytowane 11 Maja 2019 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapiw Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Masz rację . Czyli szukam dalej GT . Miłej i bezawaryjnej jazdy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Auto fajne fele fajne. Dekory trochę z d*py ale to da się wymienić, ale dla mnie bagażnik taki nieforemny lipa. Bezawaryjności czarne nery obowiązkowo jak już wspomniałeś może kiedyś uda się na żywo zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) ogarniemy i dekory,narazie musiałem na start w ogumienie zainwestować bo auto na letnich oponach jest. http://allegro.pl/opony-4x-firestone-winterhawk-3-225-45r18-95v-xl-i7066603359.html Kiera jakoś mega tanio w porównaniu do kierownicy A4, aż żal było nie kupić http://allegro.pl/bmw-kierownica-m-pakiet-f30-f31-i7055353773.html Edytowane 3 Grudnia 2017 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ale ten lakier Ci teraz przećwiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie wiem jak na żywo... te nasze cięte kierownice troche bardziej mnie się podobają jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 1 minutę temu, krystian3769 napisał: Ale ten lakier Ci teraz przećwiczy 1 minutę temu, krystian3769 napisał: Ale ten lakier Ci teraz przećwiczy no może być, ja całe życie srebrnymi autami jeźdiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ja już w życiu czarnego nie kupię Jest piękny jak go wypieścisz Ale w eksploatacji dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ładne BMW. Nie myślałeś o gwincie zamiast samych sprężyn ? Jeżeli będą czarne nerki to najlepiej od razu cały Shadow Line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 1 minutę temu, granatowy napisał: Ładne BMW. Nie myślałeś o gwincie zamiast samych sprężyn ? Jeżeli będą czarne nerki to najlepiej od razu cały Shadow Line Auto idzie do oklejenia, szyby i wszystkie chromy na czarno. Na lato jakieś 19/20 czarne i koniec. Potem może jeszcze MPerformance zderzaki i progi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wszystkie pomysły poza szybami bardzo mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 2 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: Auto idzie do oklejenia, szyby i wszystkie chromy na czarno. Na lato jakieś 19/20 czarne i koniec. Potem może jeszcze MPerformance zderzaki i progi może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Teraz, granatowy napisał: Wszystkie pomysły poza szybami bardzo mi się podobają szyby tylko tynie , tą najjaśniejszą folią, jak już robić czarnucha to po całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ja po prostu nie lubię przyciemnianych szyb - nawet najjaśniejszą folią Skoro plany takie "skromne" to jeszcze raz zapytam dlaczego nie gwint tylko same sprężyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi