Rimeusz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Hej, Zabijcie mnie, bo nie wiem. Zastanawiam się nad zakupem panela multimedialnego z Androidem (taka wielka krowa z wyświetlaczem) i zastanawia mnie jedno: Mam nieoryginalne radio, pod spodem panel sterowania klimatyzacją, a na dole wnękę/schowek, zupełnie jak w poście tu: (na zdjęciu oczywiście radio oryginalne, sorry za podpierdzielenie foty) - czy da się w takiej konfiguracji zamontować Androida? Panel sterowania klimą zjedzie na dół czy co?
salamon Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Wymiana kosza 1 Din na 2 Din .Teraz masz taki A musisz zmienić na taki
Rimeusz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Alleluja Dzięki Rozumiem, że musi być z panelem do sterowania klimatyzacją, sam kosz nie wystarczy? Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Rimeusz
mniek991 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Alleluja [emoji4] Dzięki [emoji4] Rozumiem, że musi być z panelem do sterowania klimatyzacją, sam kosz nie wystarczy?Raczej Taaak, czasami przycinaja po bokach tzn szlifuja [emoji3]Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
Madern Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ew zakup radia 1Din który ma wysuwany wyświetlacz, plus jeżeli chcesz sterowanie z kierownicy zachować to niezbędny będzie moduł dodatkowyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mniek991 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ew zakup radia 1Din który ma wysuwany wyświetlacz, plus jeżeli chcesz sterowanie z kierownicy zachować to niezbędny będzie moduł dodatkowyWysłane z iPhone za pomocą TapatalkWg mnie 1 DIN o którym mowa psuje koncepcje [emoji3]2 DIN to 2 DIN [emoji16]Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
Madern Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Teraz, mniek991 napisał: Wg mnie 1 DIN o którym mowa psuje koncepcje 2 DIN to 2 DIN Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Nie no jasne, ja tylko to podałem w ramach opcji, sam bym się na takie coś nie zdecydował
mniek991 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Nie no jasne, ja tylko to podałem w ramach opcji, sam bym się na takie coś nie zdecydował [emoji3]Dodatkowo opcja popsucia mechanizmu [emoji3]Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi