m_kott Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam, tak jak w tytule. Od jakiegoś czasu wyskakuje mi ciągle check engine, kasuje błąd i po jednym/dwóch dniach znowu to samo. Czym to może być spowodowane? Auto zachowuję się normalnie, także zdziwiłem się.
przem8 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Uboga mieszanka, pewnie gaz do regulacji. Da się w tym czymś sprawdzić korekty długoterminowe? Najlepiej jakbyś miał vcds'a, porobił logi i auto byłoby zdiagnozowane jak trzeba
m_kott Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 1 minutę temu, przem8 napisał: Uboga mieszanka, pewnie gaz do regulacji. Da się w tym czymś sprawdzić korekty długoterminowe? Najlepiej jakbyś miał vcds'a, porobił logi i auto byłoby zdiagnozowane jak trzeba A to dziwne bo dosłownie tydzień temu byłem na przeglądzie instalacji, gościu mówił, że wszystko cacy. A następnego dnia to... :/ Lecieć do Nich z Tym? Czy co radzisz?
przem8 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Najlepiej jakby odczytać błędy vagiem, dodatkowo porobić podstawowe logi dynamiczne i coś więcej byłoby wiadomo. Więc albo kupujesz kabel za około 50zł i ściągasz program, jest link na forum, lub ktoś życzliwy z okolicy zechce Ci pomóc
Rekomendowane odpowiedzi