SebaSz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Cześć.. Jestem nowi i wszystkich witam Mam takie pytanie... Nie chodzą mi spryskiwacze reflektorów. Pompa działa bo była sprawdzona na krótko.. Płyn jest a one nie pryskaja..ktos wie co z tym zrobić?
koloboro Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 kodowanie ok?Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 A sprawdzałeś na włączonych światłach ?
Bary1990 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Cześć.. Jestem nowi i wszystkich witam Mam takie pytanie... Nie chodzą mi spryskiwacze reflektorów. Pompa działa bo była sprawdzona na krótko.. Płyn jest a one nie pryskaja..ktos wie co z tym zrobić? Mam taki sam problem! A bezpiecznik ??? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 pompka działa na krótko, tzn., że po jej podłączeniu spryski się wysuwają i pryskają, czy po prostu buczy, a sryski dalej są martwe. Bo jeśli po podłączeniu na krótko spryski się nie wysuwają tzn., że pompka daje za niskie ciśnienie i na ma "siły" wypchnąć wtrysków - jeśli tak jest to raczej pompka już kaput.
SebaSz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 3 godziny temu, Bary1990 napisał: Mam taki sam problem! A bezpiecznik ??? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Bezpiecznik jest ok...pompka buczy ale czy sie wysuwaja to nie wiem bo mechanik sprawdzal
SebaSz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 4 godziny temu, jacek70 napisał: A sprawdzałeś na włączonych światłach ? Tak sprawdzal mechanik na wlaczonych swiatlach
jacek70 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 To jeszcze powiedz czy słychać pompkę a nie pryska , a czy zupełna cisza i nic nie działa ?
Rekomendowane odpowiedzi