MHsline Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że prawdopodobnie już taki temat był ale nie miałem tam jasnej przyczyny. A mianowicie, od jakiegoś czasu (nieważne na jakim biegu) zaczęły mi się palić światła cofania. Podczas jazdy nocą kierowca powiedział mi, że bardzo oślepiają. Więc po prostu wykręciłem żarówki na czas naprawy Chciałem się zapytać jakie są szanse, że to czujnik cofania ? Może ktoś miał podobny problem ? Jeśli ktoś może wrzucić link z zepsutą częscią byłbm bardzo wdzięczny Audi A4 B6, 2004r, 1.9TDI, Avant
Krumak Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Na 99% pada czujnik nad pedałem hamulcaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Co ma pedał hamulca do świateł cofania ??? Jak już to czujnik w skrzyni.
TomekTdi Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Na 99% to czujnik w skrzyni a nie czujnik pod pedałem hamulca.
Toskańczyk Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Koledze pewnie się pomyliło ze świecącymi światłami Stop, stąd info o czujniku pod hamulcem
Krumak Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Koledze pewnie się pomyliło ze świecącymi światłami Stop, stąd info o czujniku pod hamulcemZgadza się, czytając post byłem w ruchu i pomyliły mi się światłaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi