kafti Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam, Mam pewien problem. Przepaliły mi sie diody w lewej, tylnej lampie w klapie. Chciałem ja wymienić i po wyjęciu okazało się, ze w klapie bagażnika jest troszke wody. Zauważyłem, ze z boku lampy nie ma tego plastiku oraz żadnej uszczelki, która uszczelnia lampe z karoserią. Sprawdziłem i w drugiej lampie (prawej) także nie ma żadnej uszczelki. Ogólnie lampy to jakieś samoróbki, bo były klejone... Mam kilka pytań odnośnie tego. 1. Czy taka uszczelka występuje oryginalnie? Chcę kupić nowe lampy. Przeglądalem rózne oferty i popytałem znajomych i polecaja firme HELLA. Koszt jednej lampy to ok 600zł. 2. Czy są moze jakieś tańsze lampy, które będą równie dobrej jakości? Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 normalka w sedanie widze ze ktos juz cos ratował uszczelnienie Lampy zamienniki moga troszke słabiej albo mocniej swiecic diody
kafti Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 Normalne, że woda dostaje się do bagażnika? a co z ta uszczelka? występuje w oryginale? tak na "chłopski rozum" to powinna byc jak miedzy lampa, a karoserią.
kafti Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 a lampa nie wystepuje juz oryginalnie z uszczelka? tzn chodzi mi o te lampy HELLA
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 U mnie tez sie spaliła dioda,pewnie nie bawem padnie kolejna.mozna to samemu naprawic czy kupic całą lampe?
kafti Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 Z tego co się orientowałem, to nowa lampa. Ja już kupiłem, w sobotę montuję.
kafti Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 Ja zapłaciłem za oryginalna ponad 700zł.
Rekomendowane odpowiedzi