jensen Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam, temat dotyczy a4 b7 z 2005 1.8 T , mam błąd czujnika bocznej poduszki pasażera 01222 ,kontrolka ok. Rozebrałem słupek ,pas ,odkręciłem fotel ale nie widzę czujnika G180 , auto bez śladów wypadku w tym miejscu ,wszystko jak z fabryki ale czujnika brak ? W kodach wyposażenia mam ; 4UE -ar bag kierowcy i pasażera 4X3 -kurtyny innych kodów o air bag na wyposażeniu brak W fotelu jest logo air bag ? Czy ja mam ten air bag boczny czy nie? -pomocy
damian88bk Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam czujnik bocznej poduszki w b7 jest w drzwiach przednich. Duża szansa w uszkodzonej wiązce w harmonijce pomiędzy drzwiami a karoserią.
jensen Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 dzięki kolego, sprawdzę ,ale jesteś pierwszy z tymi drzwiami bo wszyscy z tym słupkiem ale widzę że raczej mówili o B6 Czy jest opcja rozkodowania wyposażenia po nr vin ,na tym forum oczywiście ? bo te z wlepki w bagażniku to nie mogę znaleźć air bag bocznych .
jensen Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Jeszcze jedno pytanie, czy czujniki zderzenia czołowego można stosować zamiennie lewy z prawym ,czy są identyczne ,mowa o G283 bo wywala błąd 01738 ?
Rekomendowane odpowiedzi