Przemek.1997 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 (edited) Witam, chciałbym sobie wymienić żarówki na ledy w aucie. Nie chcę kopać 2 razy żeby sprawdzać każdą żarówkę jaka tam jest więc postanowiłem najpierw spytać tutaj. Oświetlenie mam tak: -w bagażniku z góry i z prawej schowek -wnętrze auta: oświetlenie przednich nóg, schowek pasażera, przy osłonach przeciwsłonecznych no i oświetlenie na suficie przód i tył -wymieniłbym też postojówki z przodu na ledy Jakie tam są żarówki? Jakie polecacie? Czy potrzeba żarówki z CANBUS? Do postojówek ile radzicie ledów na żarówce? Edited January 19, 2018 by Przemek.1997
patrykzs Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Wpisz sobię na allegro w wyszukiwarce A4 B5 wnętrze led i wyskoczą Ci aukcje z kompletem oświetlenia led do wnętrza, ja mam takie u siebie i świeci i wygląda to fajnie, ale nie wiem jakie mam bo kupiłem już auto z nimi.
Przemek.1997 Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 (edited) Właśnie oglądałem, za 13 żarówek 179zł? To trochę przegięcie, a nie pisze jakie to są... Edited January 19, 2018 by Przemek.1997
przem8 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 2 minuty temu, Przemek.1997 napisał: Właśnie oglądałem, za 10 czy 11 żarówek 170zł? To trochę przegięcie, a nie pisze jakie to są... Poszukaj, na bank na forum jest rozpiska wszystkich potrzebnych żarówek. Ostatnio u siebie za komplet do wnętrza, bagażnik i oświetlenie drzwi zapłaciłem 70zł. Efekt wow, jak chcesz to mogę Ci podesłać na PW link do gościa.
Przemek.1997 Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 (edited) 2 minuty temu, przem8 napisał: Poszukaj, na bank na forum jest rozpiska wszystkich potrzebnych żarówek. Ostatnio u siebie za komplet do wnętrza, bagażnik i oświetlenie drzwi zapłaciłem 70zł. Efekt wow, jak chcesz to mogę Ci podesłać na PW link do gościa. Ok, mi do drzwi nie trzeba bo tam są czerwone to i tak nic nie da... Zmieniłbym tylko to wnętrze, ok PW A co do postojówek z przodu? Słyszałem coś żeby nie kupować żarówek które mają mniej niż 5 ledów? Jak to z tym jest? Edited January 19, 2018 by Przemek.1997
Recommended Posts