Jump to content
IGNORED

Żarnik BIXENON

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim. Padł mi właśnie jeden żarnik od świateł i planuję kupić nowe osramy tutaj (cool blue_: 

Pytanie brzmi, czy one podejdą do a4 b8 2010 przedlift? Nie mam możliwości póki co tego rozkręcić i zobaczyć :/

Z góry dzięki za pomoc

• 2 weeks later...
Posted

Cześć, posiadam osram cool blue intrnse 6000k w Audi 2008 rok. I powiem że świeca świetnie :)

Posted

Ma byc D3S i nie ma co tu dopytywać, czy podejdzie tego rocznika czy innego. Bierz śmiało, tym bardziej, ze kolega Hammer to godny polecenia kontrahent na tym forum.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Posted

@M@rcus Już kupione, założone i są mega :D

Zgadza sie, polecam również ww. Pana.

• 2 weeks later...
Posted

Regenerowaliście odbłyśniki i soczewki w swoich autach czy tylko sama wymiana żarników dała dobry efekt? Ja mam auto z końcówki 2008 i jak jadę za samochodem z nowymi xenonami to jest słabo strasznie. W tych rocznikach (2008-2009) odbłyśniki mogą być już powypalane? 

Posted

Ja również zastanawiam się nad regeneracją odbłyśników, soczewek i lamp z zewnątrz (Audi A4 B8 2011r) z ksenonem, w porównaniu do Passata B6, w Audi światła świecą gorzej i mam wrażenie przy większych prędkościach że jadę trochę po omacku:/ Byłem na stacji diagnostycznej i powiedzieli ze światła są ustawione prawidłowo. Na początku zastanawiam się nad wymiana samych żarówek. Czy koledzy, którzy wymieniali żarówki zauważyli poprawę?

Posted

Zamiast regenerować  zmień  ma b8 lift. Wchodzą  oczywiście p&p. 

Mam takie soczewki  w idealnym stanie odblysnika jeśli będziesz zainteresowany. Jak coś to pisz pw. 

• 1 month later...
Posted

Aktualne te soczewki ?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka