rymcio1987 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam, mam problem z tylnymi czujnikami parkowania. Problem polega na tym że po wrzuceniu wstecznego któryś czujnik cały czas "widzi" przeszkodę i wyje ciągłym sygnałem, czasem lecz rzadko wszystko działa normalnie. Chciałem zlokalizować uwalony czaujnik VCDS'm lecz tutaj jest problem, po wejściu w grupę 76 park assist nie można połączyć się z sterownikiem, próba na dwóch kompach nie udana. Jedyne co mi przychodzi na myśl to że czujniki nie są fabryczne lecz dołożone, czy wiecie może jak to sprawdzić ? dzięki z góry za pomoc
golfagn Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 A może wrzucisz chociaż ich zdjęcie? 1
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Lewy boczek w bagażniku odsunąć i sprawdzić, czy moduł siedzi na swoim miejscu i czy nie złapał jakiejś wilgoci.
rymcio1987 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Aha czyli jak sa fabryczne to pod lewym boczkiem bagażnika powinien być moduł Edytowane 21 Stycznia 2018 przez rymcio1987
afroo. Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 W lewym dolnym rogu zdjęcia masz moduł.
rymcio1987 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dzięki wielki, jak znajdę chwile to się do tego dokopie. A jak demontaż tego boczka wygląda ?
golfagn Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Odkręcasz zaczepy do siatki, śrubę przy zaczepie rolety, składasz fotele i wyciągasz na siłę boczek (zatrzaski).
B@cardi Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Przekręcasz kluczyk nie odpalając auta wrzucasz wsteczny idziesz do tylu auta i słuchasz przy każdym czujniku kutry nie cyka ten jest zepsutyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi