Jump to content
IGNORED

ELSA - Pilne

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Jestem nowy na forum, ale potrzebuje pilnie pomocy z elsą

Wszystko co udaje mi się ściągnąć z chomika niestety nie działa mi na kompie:/ a jest mi pilnie potrzbna

Czy ktoś z was ma jakiś dobry link który będzie działał na win 10, bo już nie mam pomysłu.

Z góry dziękuje za pomoc

Wiem, że może był już ten temat ale nie udało mi się go znaleźć a naprawdę pilnie potrzebuję pomocy.
Pozdrawiam

Adam

Posted

Elsa musi byc na 32bitach. Najlepiej postaw maszyne wirtualną z xp albo 7 32bity i po klopocie. U mnie tak działa bez problemów na lapku.

• Upvote 1
Posted

Dzięki kolego za szybką odpowiedź, to wszystko wyjaśnia, dzięki za pomoc

Posted
46 minut temu, MaTeo85 napisał:

Elsa musi byc na 32bitach. Najlepiej postaw maszyne wirtualną z xp albo 7 32bity i po klopocie. U mnie tak działa bez problemów na lapku.

Od kiedy? Wersje od 5 w góre działają na 64Bit OS. Mam postawiona na Win10 i działa jak należy

Posted

Tego nie wiedziałem, ja korzystam z wersji 4.x i niestety ona na x64 nie rusza. Może w takim razie też poszukam wersję nowszą i ruszy na w10.

Posted (edited)

Ja mam else 5.2 i działa na 64bit.

Edited by czarek76
  • 2 weeks later...
Posted

U mnie też działa na Win7 64bit

AdamWwa a w którym momencie masz problem bo sama instalacja nie jest problematyczna ?

Posted

Pray Pomoc znajomego informatyka udalo mi die uruchomic program.

Problem polegal na tym ze bazę instalowałem dopiero po wszystkich aktualizacjach a powinienem przy wersji 4.0 oraz wtyczka svg nie wyświetlała schematów elektrycznych na 64 bitach po zainstalowaniu innej wszystko ruszylo

dziekuje wszystkim za pomoc i zaangazowanie

pozdrawiam

• 10 months later...
Posted

ma ktoś pewnego linka do elsy ???na win8???