piter_00 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam. Na początek chciałbym się przywitać, jako że jestem nowy na tym forum. Mam następujący problem: W fotelu kierowcy nie działa mi podgrzewanie, po włączeniu po kilku sekundach samo się wyłącza (gasną diody na przycisku). Fotel pasażera działa bez problemu. Ktoś się spotkał z takim problemem i orientuje co może być przyczyną albo chociaż mógłby mnie naprowadzić od czego najlepiej zacząć szukać źródła problemu?
Yooman Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Witaj Ciekawy jestem czy rozwiązałeś ten problem bo tak się składa że Ja ma identyczny. Autko mam od ponad roku ale nie chciało mi się z tym robić. Są inne ważniejsze rzeczy. Ale idzie Zima i tak sobie pomyślałem że może spróbuję. Podpowiedz proszę jeśli możesz
Donsonek Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Witam. Też mam ten sam problem. Udało się naprawić?
Muskel1 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Donsonek napisał: Witam. Też mam ten sam problem. Udało się naprawić? Podepnij auto pod vcds i odczytaj błędy.
Donsonek Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Znaleziono 1 błąd: 01853 - Ogrzewane siedzenie przednie lewe (Z45) 012 - usterka elektryczna w obwodzie Ramka zamrożona: Stan błędu: 01101100 Priorytet błędu: 2 Częstość błędu: 1 Wew.licznik błędów: 36 Przebieg: 266076 km Wskaźnik czasu: 0 Data: 2021.10.30 Czas: 16:44:00
Rekomendowane odpowiedzi