Jump to content
IGNORED

Zgaslo ponad jazdy z nićego nic

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry. Przepraszam za pisanie po polsku jestem z Czech. Dzienkuje.

2 razy za 14 dni se stalo źe ponad jazdy ujeciu 20 km na skrzyzovanie motor zgas. Probowalem 2 razy krecilo i nic motor nic. Po 5 minutách zprobowalem znowu i normalnie odpalylo jak by nic.Jazda normalna bez szarpanie. Szarpanie zadne przed bledem i po. W serwisu bosch niewypisuje źadnych blendow.Niespotkal śie z tym nigd??

Dzienkuje.

Posted

Świece wymieniałeś kiedyś? Może szwankuje czujnik położenia wału ale raczej powinno wywalić błąd.

Posted

Świece mienilem w roku 2017. Ten czujnik co pisześ to co má robić w motoru?

Posted

Cewka zapłonowa lub cewki zapłonowe sprawdzone są ? Jeżeli są lub występują w Twoim motorze to trzeba to sprawdzić. Jaki motor masz  ?

Posted

Jest to motor 1.6 azl 75kw 102 hp.

Rok 2006/04 audi a4 b7

Posted

Jesćie chce powiedzić ze ten problém nastal jusz przed 14 dniami kdy byla zrobiona wymiana autobaterie 

Posted

Popisze jeście raz.

1.auto mam 4 lata wszystko ok najechalem 80 tis.km 

2.przed 3 tygodniami bateria auta KO. Z pracy jusz niedojechalem.Dzwonilem bosch serwis chlopak przyjechal autem a przes kabely a jego baterii mie oźiwyl.Jechalem z nim do serwisu zrobil test alternatora czy daje dobrze 14.5 v wsystko OK. Zainstalowal nowou baterii i jechalem do domu.

3.Jeśdzylem 4 dní najechalem 160 km OK

4.5 dzien do pracy a za jazdy u skrzyźowania motor zdech. 3 razy krenćilem a nic jak by benziny niebylo. Zdzwonilem do servisu bosch a po 5 minutach zprobowalem jeścze raz a cuda. Wsystko OK. Zajechalem do serwisu 4 dni mial auto, przeglondaly pompe jeszdzily a OK. Blendow na computeru nic.

5. Najeśdzylem z tym 700 km i znowu wćoraj ten problem. Auto jest w serwisu.

Dzienkuje za rady.

• 1 year later...
Posted

Rozwiązałeś problem? Co było przyczyną?

Posted

Podobne objawy miałem z pompą paliwa. Nim przestała działać całkowicie po prostu raz działała a raz nie.