redbull Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 hej. Wczoraj przyjechala do Polski: Na razie tylko 2 zdjecia zrobione na szybko wczoraj komórka.. Jak ja troche podszykuje (umyje, wyczyszcze etc) wrzuce wiecej zdjec lepszej jakosci. Generalnie krotko i na temat: -lipiec 2004r. -1,9 TDI, 130KM -157tys przebiegu -pakiet chrom -siedzienia kubelkowe to tak baaardzo ogolnie.. A wszystko z pomoca niesamowitego profesjonalisty p. Roberta - ale o tym to napisze jakiegos posta w swoim czasie w odpowiednim topicu. Poki co - jestem niesamocie zadowolony z zakupu.. nie da sie opisac pozdrawiam
Młody Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Więcej i lepszych zdjęć a tak to słuszny czarny kolor
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Też korzystałem z usług Roberta K. - spoko gość i konkretny także napewno kupiłeś fajny egzemplarz tak jak pisał Młody , ogarnij furę i zrób więcej zdjęć + dokładniejszy opis
redbull Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 na pewno dam wiecej zdjec i lepszy opis jak tylko bede mial chwile czasu wiecej i bedzie juz wyszykowana.. Wiedzialem, ze sprawi mi tyle radosci, ale nie AŻ tyle
ykk Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 redbull szerokiej drogi zycze.. Dasz lepsze fotki bedzie komentarz..
Flyer Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Czarny + pakiet chrom zawsze robi wrazenie. Fajne, ze udalo sie kupic w dobrej cenie
redbull Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 cena: 9400 EUR. Za EUR placilem 4,44
Madas Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 świetne połączenie chromu z czarnym kolorem
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 czyli ok 45k z opłatami , nie wiem jak z 1.9... dobra cena?
Flyer Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Przy tym kursie ojro to normalna cena... ale jakby ktos kupil ojro pol roku temu to
redbull Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 no z oplatami wyjdzie mnie pewnie wiecej niz 45k PLN bo samo OC i AC sporo bedzie kosztowalo bo nie mam znizek.. pewnie skorzsystam z czyichś znizek ale to i tak OC+AC bedzie ok 5 tys zl... No ale jakie autko takie ubezpieczenie
GILI Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Gratuluję chyba dobrze ,że nie kupiłeś taj srebrnej z mobile
redbull Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 dzieki dzieki...tamta srebrna dlugo wisiala na mobile... podejrzana sprawa..
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 no ta jest fajna, tamta była jakaś nijaka a ta to konkret naprawde fajnia :good:
PIXI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Konrad Na żywo wygląda jeszcze lepiej jednak czarny to czarny niech się dobrze sprawuje ...
kepasa Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 nie widziałem na żywo ale ładniusia... miłego użytkowania !!!!
Rekomendowane odpowiedzi