wojtkos000 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Witam porównywał ktoś wahacze górne od zawieszenia 1bv do zwykłych wahaczy jak jest tak naprawdę różnica, jakieś zdjęcia Edytowane 30 Stycznia 2018 przez wojtkos000
hugo911 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Kolego próbowałem porównać te wahacze i wyszło mi że nie różnią się one kształtem. Jedyna różnica potwierdzona przez pracownika z ASO to że tuleje i sworznie są inne - teoretycznie mają być mocniejsze ale ile w tym prawdy nie wiem. Ja jak kupowałem teraz kpl wahaczy to wziąłem z lemfordera wg oznaczenia przy którym pisało do zawieszenia 1bv
wyzyk83 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) tuleja na pewno jest inna Edytowane 10 Lutego 2018 przez wyzyk83
DanielMod Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Końcówka drążka kierowniczego jest też inna .
wojtkos000 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 witam , jestem po wymianie wahaczy całego kompletu, zakładałem z firmy skv i po ściagnięciu starych które były lmo i porównujac do nowych nie załwazyłem równicy w pomiarach suwmiarką swoznie wszystkie były takie same, mierząc metrem gługości whaczy taka sama wiec żadnych równic nie było, zbieżność zrobiona i wszystko jak narazie wszystko ok. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi