maniek2408 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Panowie kończy mi się umowa na 3 nr tel w Play ,zaoferowano mi formułę rodzina .Podpowie ktoś co można ugrać w takiej formule, jak by nie było 150zł miesięcznie więc może coś można ugrać .To co mi oferowali telefonicznie trochę bez szału 3 tel za 1zł - xiaomi redmi 4x i abo za 3 nr 150zł .Wiadomo nie oczekuję Samsunga s8 ale może coś lepszego od tego xiaomi
Lukasz_mk2 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 ile ma trwać umowa?? Te xiami kosztują w sumie koło 1500zł czyli po 10miesiącach są spłacone w byle mediamarkt czy temu podobnych, a jak umowę masz podpisać na 24 czy 36m-cy to to całkiem słabo wychodzi. Ja obecnie mam w nju 2 numery i płace za nie w sumie 48zł - rozmowy, sms, mms bez limitu, 40gb netu na te dwa numery + 2gb netu w reamingu
maniek2408 Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 No właśnie zastanawiam się nad przedłużeniem ,jak nie dadzą dobrej oferty to nie przedłużam
Marcin_G Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Jeśli nadal aktualne daj pw to ci przelicze co max można wciagnacWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi