Bobi1104 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam Po zmianie oryginalnego radia na pioonera powstał problem z ustawieniem stacji i ustawień radia gdyż po wyłączeniu radia wszystko znika i od początku za każdym razem , więc proszę o jakiś schemat do tego i jak , który i gdzie podłączyć kabelek od pamięci radia Z góry dziękuję za pomoc
Radzinho Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 U mnie przy zmianie radia był ten sam problem. Wystarczyło zamienić żółty kabelek z czerwonym.
Bobi1104 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 29 minut temu, Radzinho napisał: U mnie przy zmianie radia był ten sam problem. Wystarczyło zamienić żółty kabelek z czerwonym. W kostkach od samochody czy między kostkami od samochody a tymi które idą do radia ponieważ mam przejściówkę z 2 kostek z samochodu na jedną do radia
Radzinho Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Ta, która wychodzi od radia do samochodu. Wpisz w googlach "radio brak pamięci"
Bobi1104 Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 Dziękuję za pomoc u mnie w przejściówce nawet kable były rozpinane i obyło się bez cięcia i lutowania Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi