SzaszliK Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam, zakupiłem do mojego A4 B6 2004r. avant 1.9 TDI 101km amortyzatory na przód Bilstein B8 wraz z kompletem 4 sprężyn eibach -30mm. I moje pytanie jakie dokładnie amorki dobrać na tył? Jakaś tańsza alternatywa o zbliżonych parametrach ?
moodway Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 po co bedziesz kupował nowe, taniej będzie kupić używki, a serio to polecam amortyzatory KAYABA
Klawisz-84 Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Kup Bilstein b4 pod obniżone zawieszenie. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Z drugiej strony dziwny zabieg że kupujesz 2 różne zestawy amorów. Przód będzie sztywniejszy. Lepiej było kupić b6 i cały komplet ;-)
SzaszliK Opublikowano 5 Lutego 2018 Autor Opublikowano 5 Lutego 2018 8 godzin temu, Klawisz-84 napisał: Z drugiej strony dziwny zabieg że kupujesz 2 różne zestawy amorów. Przód będzie sztywniejszy. Lepiej było kupić b6 i cały komplet ;-) Właśnie dlatego aby nie było tu miękko tu twardo, szukam alternatywy o jak najbardziej podobnych parametrach do bilsteina b8.
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 W dniu 5.02.2018 o 17:17, SzaszliK napisał: Właśnie dlatego aby nie było tu miękko tu twardo, szukam alternatywy o jak najbardziej podobnych parametrach do bilsteina b8. Gwint. za kpl B8 zapłacisz około 2tyś zł. Za 2tyś masz gwint a jak dołożysz cenę nowych sprężyn może jakieś nowe KW
SzaszliK Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 Gwint. za kpl B8 zapłacisz około 2tyś zł. Za 2tyś masz gwint a jak dołożysz cenę nowych sprężyn może jakieś nowe KWAle tu jest sprawa że mam już przód i 4 sprężyny. I coś tańszego na tył poszukuję o podobnych parametrachWysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Ale tu jest sprawa że mam już przód i 4 sprężyny. I coś tańszego na tył poszukuję o podobnych parametrachWysłane z mojego SM-J710F przy użyciu TapatalkaPewnie przeraziłes się cena ich i szukasz czegoś innego. Nic nie kupisz o podobnych parametrach taniej. Taniej wyjdzie kupić kpl 4 amortyzatorow pod 1BE i sprzedać te b8 co maszWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Daj na tył też b8 żeby to mialo ręce i nogi jak juz poszedles w takie zawieszenie , napisz to ogarniemy amorki
SzaszliK Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 Daj na tył też b8 żeby to mialo ręce i nogi jak juz poszedles w takie zawieszenie , napisz to ogarniemy amorki Te co mam są roczne i z auta oszczedzanego bo to od znajomego. Kupiłem tanio używane Ale od zaufanej osoby. I teraz trochę mnie przycisneło (sprzęgło + dwumas) i nowe bilstein na tył odpadają. Myślisz że można spokojnie zaryzykować i używki kupić?Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Można ale to różnie bywa, ja kupiłem używki i np po roku się wylały , a wyglądały bardzo ładnie
Rekomendowane odpowiedzi