bartekdobry Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) rok: 2004 przebieg: 170 000 silnik 2.0 130km Wyposażenie: -navi w zegarach -szyber z baterią -elektryczne szyby -podgrzewane fotele -klima dwustrefowa -czujniki parkowania tył+przód -składane lusterka z pilota Kupiona 4 miesiące temu jako prezent ślubny...dla siebie Żona chciała do Maroko Dwóch właścicieli w Niemczech - Monachium i coś jeszcze. Starałem się dokładnie sprawdzić. Przebieg wydaje się autentyczny. Kupiona na felgach jak ze zdjęcia, od razu zakupione opony zimowe. Te felgi zostaną na zimę. Mechanik w pierwszym tyg po zakupie. Cały serwis. Migały kontrolki od ABS i ESP, wymiana czujnika hamowania i wszystko ok. Rozrząd, klocki, olej, tarcze, filtry ( zdjęcie kabinowego :P) Nowe buciki Do zrobienia: -skórzane krzesła - mam tapicera godnego polecenia, więc chyba wymodzę coś ciekawego -Znalazłem firmę która zajmuje się modyfikacją kierownic - chcę kupić jakąś używkę i przerobić a swoją zostawić. -Dołożenie lotki Zrobione: -światła led mijania -podświetlenie led tablicy -koła 18' 225 40 ( opony continental sport contact 2) -listwa aluminiowa w okół drzwi - ale troszkę wioska wyszła Szukam też ciekawych pomysłów podpowiedzi itp tak żeby auta nie oszpecić a podkreślić. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez bartekdobry
dekiel 13 Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Matko Bosko częstochosko , kto tym kuwa jeżdził ? To jest rekord świata w zanieczyszczonych filtrach kabinowych ! Zapodaj więcej zdjęć boi jak na razie galeria nie zabardzo.
Grzyb01 Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Masakra. Już myślałem że mój avant miał brudny filtr pp jak przyjechał od niemca ale to co tu zobaczyłem to jest chyba szczyt szczytów.
Gac3k Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 To się w pale nie mieści. Czyżby po powodzi ? Oby nie. Samo autko super widać że lakier ładnie utrzymany. Brakuje tylko fotek... Dawaj je tutaj szybciutko!
bartekdobry Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Opublikowano 15 Lutego 2018 Też byłem w szoku. Autko na pewno nie po powodzi. Jak tylko pogoda będzie lepsza, odpicuje i wstawię więcej zdjęć.
adriansline Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Ee tam ja widzialem gorsze filtry ? działaj ?
reganajax Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 haha filtr po prostu złoto A co do kierownicy to ostatnio za pare groszy zrobiłem w b7 coś takiego:
Gac3k Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 2 godziny temu, reganajax napisał: haha filtr po prostu złoto A co do kierownicy to ostatnio za pare groszy zrobiłem w b7 coś takiego: Sztossss. PANIE Gdzie i po wiele?
reganajax Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) @Gac3k PFI sp z o o wpisz w google Zrobią każda kierownice, mają dużo swoich kierownic więc za kaucja wyślą Ci gotową a Ty po prostu swoja stara odsyłasz. Idzie się dogadać na wiele sposobów. Cena za obszycie to 199zł (wybierasz sam nic, rodzaj obszycia itd itd) a dodatkowo możesz poprosić o modyfikacje poprzez + dorobienie większych bicepsów + ścięcie 154zł. Ja czekałem tydzień, na nią i jestem bardzo zadowolony. Niżej zdj dla potomnych. Edytowane 21 Lutego 2018 przez reganajax 1
Gac3k Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Doskonale. Dziękuję za info. Zapewne skorzystam
bartekdobry Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Czy może ktoś orientuje się kto lub może sam wykonuje przeróbki na RNS-E ?? Niestety to nie moja bajka - i nie będę sam w stanie tego zrobić
Rekomendowane odpowiedzi