Kajrol Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Cześć właśnie zakupiłem sobie na lato felgi do mojej Audi. Niestety rant jest ostro porysowany w 2 felgach. Dlatego poprzedni właściciel nałożył żółty pasek ochronny. I tak sie zastanawiam czy zmienić na czerwony? czy może zostawić ten żółty ? w żeczywistośći pasek jest bardziej zółty niż na zdjęciu Edytowane 14 Lutego 2018 przez Kajrol
Fido Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zółty z niczym nie współgra ale i nie szkodzi. Zdjęcie się ma nijak do rzeczywistościbo przód bardziej na srebrny wygląda. Srebrny może byłby lepszy bo masz srebrne relingi. Tyle że obramówki szyb masz czarne. Na coś trzeba się zdecydować. Jak już to relingi na czarno i fele bez żadnych pasków.
Kajrol Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 o to chodzi że felgi nie mogą być bez pasków bo 2 są podrapane przez krawężnik :/
piocio83 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) Cześć,podepnę sie pod temat mam pytanie czy ktoś próbował lakieru z efektem chromu? coś takiego http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7122020674 chodzi mi o kolor zbliżony do ori l1h7 i podobny do srebrnych relingów Edytowane 22 Lutego 2018 przez piocio83
Rekomendowane odpowiedzi