miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 1 godzinę temu, Mario22 napisał: Prawda jest taka że jak bedzie lało to tez pojedziemy autami... trza robic liste wplacac zaliczki i tyle potem sie zobaczy co dalej jak będzie bliżej terminu Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka lista już jest a nic tam wcześniej nie trzeba zawozić tym bardziej o cały dzień bo graty się wszystkie wsadzi do mojego auta i ktoś nam to na konkretną godzine przewiezie Ale na takie detale przyjedzie czas Macie liste macie termin i tyle Reszte ogarniemy w samym maju
tomaszstn Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Ja też jadę, jeszcze nie wiem czym ale będę
tomaszstn Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Podaj jakieś namiary na konto bo mi się nie chce szukać na forum.
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Oczywiście wszelkie osoby towarzyszące też są mile widziane mogą sobie przyjechać autem na samego grila, mogą jechać na rowerach (jak dają radę) a i spać można tylko na liście muszą wylądaować
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 15 minut temu, tomaszstn napisał: Podaj jakieś namiary na konto bo mi się nie chce szukać na forum. Tomek konto podam pod koniec zapisów - teraz nie chce kasy od nikogo bo ją wydam A tu zaliczka jest mała więc ją zapłace bo nie ma ryzyka że się impreza z braku chętnych nie odbędzie
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Witam braci rowerzystów [emoji16], na takową rowerową imprezę bez gadania się piszę, więc proszę mnie wpisać na tą zacną listę
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 1 minutę temu, diman napisał: Witam braci rowerzystów , na takową rowerową imprezę bez gadania się piszę, więc proszę mnie wpisać na tą zacną listę nie wyobrażam sobie tej imprezy bez Ciebie kilka godzin i już zbieramy ludzi na drugi domek - coś czuje że nam domków braknie
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Łoo...ale się tu odyebało?! Np. odemnie na Leśną Polane jest 1. 45min rowerem i 33km, więc...piszę się na rower (jeszcze ho nie mam, najwyżej pożyczę od kumpla z roboty ) Tak więc można mnie dopisać do listy.
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 nie wyobrażam sobie tej imprezy bez Ciebie kilka godzin i już zbieramy ludzi na drugi domek - coś czuje że nam domków braknie He ino wstawileś słowo klucz - rower i impreza nabiera świeżości
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 No oczywiście Mironie spod Twojego domu, aby było raźniej
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Braknie mu miejsca na wasze bryki [emoji16]
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 3 minuty temu, Polko_V napisał: No oczywiście Mironie spod Twojego domu, aby było raźniej Zapraszam
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 1 minutę temu, diman napisał: Braknie mu miejsca na wasze bryki Nie ma opcji - Diman całą zielona przestrzeń koło blaszaka jest do dyspozycji - z 15 aut sie zmieści
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Impreza tak się spodobała że nawet moja powiedziała że pojdzie Alem jako serwis ale bez noclegu
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Nie ma opcji - Diman całą zielona przestrzeń koło blaszaka jest do dyspozycji - z 15 aut sie zmieści [emoji4]Zapomniałem, że masz tam dodatkową działkę jeszcze he he
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 1 minutę temu, diman napisał: 6 minut temu, miron78 napisał: Nie ma opcji - Diman całą zielona przestrzeń koło blaszaka jest do dyspozycji - z 15 aut sie zmieści Zapomniałem, że masz tam dodatkową działkę jeszcze he he i zapomniałeś że tam mam jeszcze drugą awaryjną brame własnie na takie specjalne okazje
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 i zapomniałeś że tam mam jeszcze drugą awaryjną brame własnie na takie specjalne okazjeNo no dokładnie
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 No to fajnie, taka odskocznia od rzeczywistości
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Sami sportowcy... [emoji16] dobrze... lepiej wchodzi po rowerze coś o tym wiem... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi