artur100g Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam, mam problem ze zmywaką Bosch SMV50D30EU. Sprzęt ma 5 lat. Coś się spierniczyło i miga kontrolka z kranikiem, czyli jakby sygnalizuje zalanie. Żadnego przecieku nie ma - sprawdzone. Ogólnie nie kończy żadnego cyklu zmywania, przechodzi tylko mycie wstępne. Jakieś pomysły czy sugestie od czego zacząć ?
artur100g Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Opublikowano 26 Lutego 2018 Jest. Sitko czyste. Zawór na dopływie działa. W druga stronę też leci.
talib1990 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Miałem to samo , ziele angielskie i liść laurowy zapchały odpływ wody nie w samym sitku ale zawiesiło się przy trójniku z kranem . Po czyszczeniu wszystko cacy Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka
artur100g Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Bez serwisu się nie obyło.Padła grzałka z całym modułem.Normalnie cena 650 pln?,po lekkiej znajomości za 300 mi zrobili,bo wymienili tylko samo grzałke.
Rekomendowane odpowiedzi