wQw Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Czesc jestem Michal jestem nowym posiadaczem audi przesiadlem sie z hondy i na dzien dobry po zrobieniu 500 km moja nowa zabawka i zgaszeniu silnika wyskoczyl mi check i pokazuje takie bledy. p1136 Adaptacja mieszanki (dodatnia)(blok1) mieszanka za uboga sp p1650 magistrala danych ukladu napedowego- brak wiadomosci z modulu tabliy wskaznikow. otwarty obwod p1635 magistrala danych ukladu napedowego - brak wiadomosci z modulu sterowania klimatyzacji. Zwarcie obwodu do innego zaworu p1699 magistrala danych ukladu napedowego - brak wiadomosci z modului elektroniki kierownicy. zwarcie obwodu do innego zaworu bledy te zostaly skasowane narazie nic nie wyskauje. Jest czym sie martwic? co te bledy oznaczaja? dodam ze nie mam z przodu prawej postojowki i z tylu jednego swiatla drogowego (moze ma to jakies znaczenie co do ktorego bledu).
sitar Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 1.Wpisz w google każdy błąd osobno z dopiskiem Ross-tech i będziesz wiedział co i jak. 2. Przywitaj się w odpowiednim dziale 3. Uzupełnij profil bo nikt Ci nie pomoże Edytowane 7 Marca 2018 przez sitar
przem8 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Masz lpg? Jeśli tak to może przez to być błąd ubogiej mieszanki. Jak nie to przydałby się chociaż log 2+33, może przepływka albo jakaś nieszczelność. Na pewno któreś z błędów związane są z tym co napisałeś. Uzupełnij profil.
wQw Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Nie mam lpg, chce zalozyc juz nawet bylem umówiony na instalacje ale troszkę zmartwiły mnie te błędy
przem8 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 9 godzin temu, wQw napisał: Nie mam lpg, chce zalozyc juz nawet bylem umówiony na instalacje ale troszkę zmartwiły mnie te błędy To kup kabel do 50zł i ściągnij vcdsa z forum. Inwestycja szybko Ci się zwróci i sam zdiagnozujesz sobie tego altka na wszystkie możliwe sposoby. Masz nawet cały temat elegancko opisany o diagnostyce tego silnika
wQw Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 okazalo sie ze filtr paliwa w moim Audi byl jeszcze fabryczny... stad blad mieszanki.... jakim cudem? niby auto serwisowane i nikt nie wymienił przez 15 lat filtru? jak holendrzy serwisuja te auta? o kabinowym ktory mial 11 lat i byl wygryziony przez mysz/wiewiorke nie wspomne... zarowki wymienione zaden blad sie juz nie wyswietla
sitar Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Pewnie tak jak w Polsce:)to nie szwAjcaria
Rekomendowane odpowiedzi