BartasBDG Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Witam , mam pytanie czy jest możliwość i jest to P&P zmiana kierownicy tej z pierwszego zdjecia na tą z drugiego ?
BartasBDG Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Nie ma wcale możliwości? Czy nie jest to możliwość P&P?
giemar Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 nie ma takiej możliwości abyś odkręcił kierownicę z pierwszego zdjęcia a wkręcił z drugiego, trzeba jeszcze wymienić taśmę,moduł,kostkę do taśmy, i kodowanie...
BartasBDG Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Dziękuję giemar, a orientujesz się ile orientacyjnie może kosztować , taśma moduł i kostka do taśmy a ile kosztuje kodowanie tego?
salamon Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Proponuję najpierw poczytać forum ,a następnie powielać temat.Poczytaj np. tutaj https://www.google.de/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjryKTh_drZAhWMzKQKHdrLB9YQFgg1MAE&url=https%3A%2F%2Fa4-klub.pl%2Ftopic%2F330727-wymiana-kierownicy-z-b6-na-b7%2F&usg=AOvVaw3gUlihVdnKUpM-qEIa5Mer
BartasBDG Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Przeczytałem tamten temat i dalej do końca nie wiadomo bo część piszę że nie działa tak jak tutaj koledzy , a jeden napisał że częściowo chyba że masz RNS-E, a ja mam RNS-E
salamon Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 W 5 poście tego tematu kolega Robero321 wyjajnia Ci cytuję Kolego NiIE musi Ci działać MF kiedy założysz kiere z B7 do B6 Zależy to od tego jakie masz radio jeśli starsze to MF na kierze od B7 będzie działał tylko częściowo - Nie będzie działać lewa rolka od przełączania stacji utworów itp. Natomiast będzie działać tylko rolka od głośności. Po prostu za stare radio. Jeśli za to masz np. do tej kiery MF z B7 radio typu RNS-E lub inne ale montowane w B7 to będzie ok. Jeśli masz radio typowe z B6 to niestety tylko częściowo będzie dział MF
BartasBDG Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Więc właśnie , chciałem to potwierdzić u większej ilości "znawców" i bardziej doświadczonych kolegów ale widzę że na nic
Malinioo93 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Kolega właśnie będzie przechodził z MF b6 na tą z b7. Tak jak już wcześniej wspomnieli koledzy potrzebujesz moduł, taśmę i wiązkę poduszki. Kumplowi udało się wyrwać moduł z manetkami + taśmę za 200 z kosztami wysyłki. Wiązka poduszki jest już z kierownicą, natomiast z tego co się orientowaliśmy wiązka na alledrogo kosztuje ok 80zł (nowa w ASO ok. 120). Jeśli chcesz szukać części to tak: moduł (8E0953549R, 8E0953549Q, 8E0953549T), taśma (4E0953541A, 4E0953541B), i wiązka poduszki (4F0971589A, 4F0971589K). Choć najlepiej jest szukać kompletu - wychodzi taniej. 1
zbychzz Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 27 minut temu, BartasBDG napisał: Więc właśnie , chciałem to potwierdzić u większej ilości "znawców" i bardziej doświadczonych kolegów ale widzę że na nic jest kilka tematów odnoszących się tej problematyki - wystarczy kliknąć w szukaj. Czasami warto się porozglądać leniuchu Najważniejsze z tego wszystkiego to to, że poduszka może nie zadziałać w przypadku takiej zamiany
Rekomendowane odpowiedzi