Kodzak Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam, wczoraj zauważyłem że przy dziurach i na wzniesieniach słychać stuki z tyłu.. gdy zerknąłem co może być przyczyną zauważyłem takie coś... z lewej jak i z prawej strony. Jestem raczej laikiem w tych sprawach i na pierwszy rzut oka tak jak na zdjeciu, co jest do wymiany ? Dzięki z góry za pomoc. Edytowane 11 Marca 2018 przez Kodzak
koloboro Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 odbój i ewentualnie osłona Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Sprawdź jeszcze łączniki stabilizatora , one najczęściej stukają, swoją drogą odboje aktorów do wymiany
Kodzak Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Zrobiłem przegląd i koleś powiedział że łączniki stabilizatora do wymiany tył + przod i gumy stabilizatora tył. Czyli jednak miałeś racje.
koloboro Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 a o odboju nic nie mówił? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Kodzak Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Własnie przy badaniu okresowym o odbojach nie wspomniał, sam zauważyłem
Rekomendowane odpowiedzi