Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Witam mam pytanko czy wymiana tylnich łozysk w A4 z 2000r jest trudna??Potrzebne sa jakies specjalne narzedzia bo zastanawiam sie czy poradze sobie z tym questem.Pozdro
szogun0 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Ze specjalnych narzędzi to potrzebne ci są odpowiednie klucze i młotek, aby wybić szalkę łożyska. Z odrobiną cierpliwości poradzisz sobie.
Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Opublikowano 10 Marca 2007 I tego sie balem brak mi cierpliwosci!!!!!A ma ktos moze oznaczenia łozysk na tyl do mojej niuni i jakiej firmy kupic najlepiej byle dobre bo lubie czasem sie poslizgac
areckid Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Lozyska wciskac najlepiej chyba prasa, z tego vco slyszalem SKF'y sa dosc dobre.
szogun0 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Przednie jak najbardziej prasować, ale z tyłu wystarczy młotek, większy śrubokręt, potem stara szalka z łożyska aby nabić nową. Tylko równo nabijać.
Rekomendowane odpowiedzi