kris-07 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 witam . mam pytanie . czy ktos moze mi powiedziec czy przedni blotnik bedzie pasowal do poliftu od przed liftowego?
Veiru Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Nie będzie. Bez wymiany zderzaka i maski się nie obejdzie.
kris-07 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 Czyli Poprostu nie pasuje ? Mam swój uszkodzony a chce kupić w kolor . Ja mam po Lift a jest błotnik w kolorze ale od przed liftu na allegro
Veiru Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Nie pasuje. Chłopaki jak wymieniają przód z przed-lifta na po-lift muszą wymienić min. lampy, zderzak, maskę, błotnik itp... Więc nie podejdzie.
Gibons Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Nie będzie pasował. Musisz szukać poliftowego.
kris-07 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 Koleś mówił ze nie ma różnicy . Dzięki chłopaki . Szukam po lifcie
Gibons Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 30 minut temu, kris-07 napisał: Koleś mówił ze nie ma różnicy . Dzięki chłopaki . Szukam po lifcie chciał sprzedac wiec Ci tak powiedzial.
Kodzak33 Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 A na odwrót po małych modyfikacjach wejdzie liftowydo przedlifta ?
shad0w Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 Witam. Chciałbym przytoczyć swoją historie na powyższy temat, a przy okazji przestrzec przed kupnem błotników na OLX. Łatwo nie zauważyć różnicy jeśli się nie przymierzy do lampy albo zderzaka. W moim przypadku nieuczciwy sprzedawca, który wystawiał błotnik po lifcie wysłał mi błotnik z przed lifta. Na pierwszy rzut oka wyglądał identycznie jak mój stary rozwalony błotnik, ba nawet go spasowałem równiutko. Zorientowałem się ,że jest coś nie tak przy przednim dolnym mocowaniu (brakowało otworów na montaż ślizgu). Po przymierzeniu lampy (bo zderzaka jeszcze nie miałem) wszystko było jasne. Pogonił mi błotnik z przedlifta. Oczywiście szansa na odzyskanie kasy zerowa także nie polecam doświadczenia. Podsumowując: Jedyna różnica po jakiej można wzrokowo odróżnić błotnik z przed lifta od lifta jest w jego przedniej dolnej części. Przedlift ma mniej dziurek na przykręcenie ślizgu zderzaka. Poza tym jego przednia część jest krótsza o około 2cm co trudno zauważyć bez przymiarki. Mam szczerą nadzieje, że komuś pomogłem tym wpisem.
Rekomendowane odpowiedzi