carnivore1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Czy istnieje w ogóle coś takiego jak w temacie? Bo wywaliłem u siebie małą navi i nie wiem czym teraz zaślepić dziurę po sterowaniu koło ręcznego. Najbardziej przydałby mi się numer części jeśli ktoś ma bo w Audi bez tego mi nie pomogą...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Kupisz sobie taki mały "pojemnik" na fajki był na allegro kiedys za 50zł [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 13:50_________________________________________________O masz aukcje http://moto.allegro.pl/item542511934_audi_a4_schowek_konsoli_z_zapalniczka.html lecisz mi 5 zł za info.
carnivore1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 dzieki za podpowiedz... w aso to kosztuej ponad 200 zeta... myslalem, ze dostane sam ten malutki schowek bez zapalniczki, ale chyba osobno nie wystepuje...[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 18:07_________________________________________________O kuźwa, jeszcze sie okazuje, ze aby to wymienic trzeba caly tunel srodkowy wymontowac
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzieki za podpowiedz... w aso to kosztuej ponad 200 zeta... myslalem, ze dostane sam ten malutki schowek bez zapalniczki, ale chyba osobno nie wystepuje...[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 18:07_________________________________________________O kuźwa, jeszcze sie okazuje, ze aby to wymienic trzeba caly tunel srodkowy wymontowac No inaczej go nie zmienisz
piotrcar Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie trzeba wyjmowac calego tunelu[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:11_________________________________________________ja moja zapalniczke wyciagam bez problemu
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie trzeba wyjmowac calego tunelu[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:11_________________________________________________ja moja zapalniczke wyciagam bez problemu O to dobry jestes bo ja tak nie mogę.
piotrcar Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 mam taka zapalniczke jak na pierwszym zdjeciu(tam gdzie jest tunel)i normalnie mozna ja wyciagnac jest tylko na wcisk,a jezeli chodzi o ta z allegro to nie wiem.[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:17_________________________________________________a czy ta zapalniczka z allegro bedzie pasowala w miejsce normalnej??Podoba mi sie to skladanie i ze jej nie widac
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Hmm może . Ja ściągałem tunel nie chciałem nic porysować ani połamać tak mi się spodobało rozkręcanie środka że teraz listwy odkręciłem i sprzedałem Ale spoko nowe juz kupione
piotrcar Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Hmm może . Ja ściągałem tunel nie chciałem nic porysować ani połamać tak mi się spodobało rozkręcanie środka że teraz listwy odkręciłem i sprzedałem Ale spoko nowe juz kupione jakie??
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Hmm może . Ja ściągałem tunel nie chciałem nic porysować ani połamać tak mi się spodobało rozkręcanie środka że teraz listwy odkręciłem i sprzedałem Ale spoko nowe juz kupione jakie?? Te z deski i drzwi miałem szare .
piotrcar Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ile dales jesli mozna wiedziec?rozmyslam tez nad tymi listwami
carnivore1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 mam taka zapalniczke jak na pierwszym zdjeciu(tam gdzie jest tunel)i normalnie mozna ja wyciagnac jest tylko na wcisk,a jezeli chodzi o ta z allegro to nie wiem.[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 19:17_________________________________________________a czy ta zapalniczka z allegro bedzie pasowala w miejsce normalnej??Podoba mi sie to skladanie i ze jej nie widac nie nie, na pewno nie bedzie pasowac, nawet nie mysl o licytowaniu :>
piotrcar Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 :evil: [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 11:18_________________________________________________dzis wyciagnelem moja zapalniczke i wiem ze ta z allegro napewno nie bedzie pasowac.tak ze jak masz taka konsole jak na zdjeciu co pokazal MLODY to nie bedzie ci pasowac
Rekomendowane odpowiedzi