CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 WITAM :>FOTOSTORY JAK ZMIENIALA SIE MOJA A4 TO ZNACZY CALY CZAS SIE ZMIENIA TERAZ MOJA LOSZKA WYGLADA TAK: A to moje dwie dupki ALE WSZYSTKO ZACZELO SIE TAK no troszke czasu uplynelo ale dzidzia dostala juz nowe kapciuszki zdiatka ponizej......oprocz tego w koncu podlaczylem szkrzynke nasowa jbl i wzmacniacz jbl cyka ladnie nawet na oryginalnym radiu....[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 19:47_________________________________________________ OPONKI 18/40/225 PIRELI P ZERO A tutaj moje dwie kobietki WIZYTA U ROGALA... Mala rzecz a cieszy...znaczek s line No wreszcie sciemka szybek nastapila:) Nowe lampy na tyl LED FILMIK Z LED AUDI A4 1.9 TDI sport 180bhp 400NM LED part2
CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 dawaj ja na czesci do kraju:) taaaa:) 23.000 i jest twoja:) dla mnie bezcenna
morwa76 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 kolego a tak calkiem serio ile kosztuje kiera na lewą strone- wsio pozdro
CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 no ja dalem za nia 4750£ i to bardzo dobra cena za tego furacza...nie wiem czy warto ja by bylo przerabiac ja narazie zostaje na wyspach to o tym nie mysle....ale kombinuja ludziska z przekladka tylko chyba teraz funcik ponad piatke chodzi to nie warte zachodu....i to nigdy nie bedzie oryginal ...chociaz znam kilku i sa zadowoleni po przeróbce....
carnivore1 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ladny egzemplarz, pogratulować, z tym radiem i obniżonym klimatronikiem to aż sie prosi wrzucic RNS-E, mialbys o polowe mniej roboty niz zaczynajac od zera (czyt. zwyklego concerta 1din). pozdr.
CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 ladny egzemplarz, pogratulować, z tym radiem i obniżonym klimatronikiem to aż sie prosi wrzucic RNS-E, mialbys o polowe mniej roboty niz zaczynajac od zera (czyt. zwyklego concerta 1din). pozdr. o tym tez myslalem zmieniarke mam wbudowana w radiu,czy mozliwe jest ze mam zawieszenie s line czy wszystkie tak nisko siedza niebardzo wiem jak to sprawdzic,poprzedni wlasciciel <ja jestem2> raczej nic nie kombinowal...to zawieszenie musi byc fabryczne.....moze jak wsadze wieksze flele <18> to nie bede musial obizac bo moja poprzedna a4 b5 na 18 wygladala jak traktor i bez krótszych sprezyn sie nie obylo....dobrze by bylo bo narazie jestem splukany po tym jak ja kupilem ale feleczki az sie prosza zalozyc jak najszybciej:)
skovroon Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 furka przyjemna a co do modów... - dobrze myślisz
ykk Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Hehehehhe.. Bardzo ladna ta fela.. :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Hehehehhe.. Bardzo ladna ta fela.. :gwizdanie: owszem do tego kolorku super pasuje ykk'u do Twojej czarnuli także :naughty:
CZERWONAniunia Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 teraz jasiu czaje sie na jakies ciemne lampeczki diodowe na tyl
przemciotorun Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 nie podobaja mi sie diody... ale moze w b6 to lepiej wyglada
Weekendowy Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Te felga rzeczywiście bardzo ładnie prezentuje się w B6, wiec zmiana zdecydowanie na plus. JaroD
lelus_DT Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 nastepnym modem jaki bym wykonal to polakierowanie dokladek, nabierze smaku a glebe masz chyba 1BE a kolorek chyba taki jak moj audi axclusive jak tak to zaje*** kolorek
leon29sj Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 fajne fele... kapeć nie zły!!!sam myślę o takim
PABLO Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Jak sie nazywa ta felga , model ? pozdr Proszę http://moto.allegro.pl/item636795425_18_evo_black_5x112_mega_wypas_polerowane.html Co do felunku to bardzo dobrze wybrałeś, ten model super wygląda w B6 sedanie P.s - Fotki z nowym felunkiem daj sobie do 1 posta
ykk Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Jak sie nazywa ta felga , model ? pozdr Proszę http://moto.allegro.pl/item636795425_18_evo_black_5x112_mega_wypas_polerowane.html Co do felunku to bardzo dobrze wybrałeś, ten model super wygląda w B6 sedanie P.s - Fotki z nowym felunkiem daj sobie do 1 posta Ta felga wcale nie jest taka fajna i ladna.. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi