Lechu85 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Witam. Może się naraże, ale ma ktoś linka do instrukcji obsługi Audi A4 B8, ale auta od 2013 ? Poliftingowego? Mam swoją w wersji z 2013.05 ale po niemiecku. Będe wdzięczny za jakiś link. W przypiętym temacie jest wersja od 2007roku. Edytowane 27 Marca 2018 przez Lechu85
Daniels82 Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Witam. Może się naraże, ale ma ktoś linka do instrukcji obsługi Audi A4 B8, ale auta od 2013 ? Poliftingowego? Mam swoją w wersji z 2013.05 ale po niemiecku. Będe wdzięczny za jakiś link. W przypiętym temacie jest wersja od 2007roku. Hejka Zarejestruj sie na myaudi.audi.com Dodaj swoj samochod (nie ma znaczenia czy kupiles uzywany czy nowy) Przejdz do Moj serwis a nastepnie do literatury pokladowej Kliknij na przycisk Otworz instrukcje obslugi W nowej stronie wybierasz jezyk polski i bedziesz mial widoczne instrukcje do twojego modelu [emoji4] Wysłane za pomocą Tapatalk
Lechu85 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Konkret dziękuje --- EDIT ---- Nie ma gdzieś wersji np w PDF? To jest zrobione na Flashu, na telefonie nie działa mi :/ Edytowane 28 Marca 2018 przez Lechu85
Rekomendowane odpowiedzi