Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czujniki cofania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc jak naprawić awarie -nagle nie działają czujniki cofania -Audi A 4 B6 = brak sygnalu wlaczenia biegu wstecznego =jestem nowicjuszem na FORUM = janaudi .

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony

Opublikowano

Sprawdz czy po włączeniu wstecznego jak zblizysz coś do czujników będą tak cykac-jesli nie to może głośnik padl

Opublikowano
W dniu 27.03.2018 o 22:46, janaudi napisał:

Proszę o pomoc jak naprawić awarie -nagle nie działają czujniki cofania -Audi A 4 B6 = brak sygnalu wlaczenia biegu wstecznego =jestem nowicjuszem na FORUM = janaudi .

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony

Opublikowano

Dziekuje za szybka odpowiedz -Klub Audi to pasjonaci pozytywni - moje Audi to najlepsze auto -wiec lubie sam rozwiazywac problemy - W odpowiedzi na awarie czujnikuw cofania ,sprawdzalem czujniki i nie dzialają -- po  wlączeniu biegu wstecznego jest dlugi sygnal 3,4 sek  a czujniki  w zderzaku nie dzialają , wiec glosnik jest sprawny . Pozdr.

Opublikowano

Podepnij VAG i zobacz co Ci pokaze za błędy