janaudi Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Proszę o pomoc jak naprawić awarie -nagle nie działają czujniki cofania -Audi A 4 B6 = brak sygnalu wlaczenia biegu wstecznego =jestem nowicjuszem na FORUM = janaudi . *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony
sitar Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Sprawdz czy po włączeniu wstecznego jak zblizysz coś do czujników będą tak cykac-jesli nie to może głośnik padl
janaudi Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 W dniu 27.03.2018 o 22:46, janaudi napisał: Proszę o pomoc jak naprawić awarie -nagle nie działają czujniki cofania -Audi A 4 B6 = brak sygnalu wlaczenia biegu wstecznego =jestem nowicjuszem na FORUM = janaudi . *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - wątek przeniesiony
janaudi Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 Dziekuje za szybka odpowiedz -Klub Audi to pasjonaci pozytywni - moje Audi to najlepsze auto -wiec lubie sam rozwiazywac problemy - W odpowiedzi na awarie czujnikuw cofania ,sprawdzalem czujniki i nie dzialają -- po wlączeniu biegu wstecznego jest dlugi sygnal 3,4 sek a czujniki w zderzaku nie dzialają , wiec glosnik jest sprawny . Pozdr.
ziomeq15313 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Podepnij VAG i zobacz co Ci pokaze za błędy
Rekomendowane odpowiedzi