mariuszijo Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam - może ktoś mi pomoże - padło mi koło dwumasowe, zamierzam zaryzykować i kupić używanego dwumasa (w dobrej cenie) wraz ze sprzęgłem które pochodzi od Audi A4 2,5 tdi przed liftem. Czy będzie pasowało?
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 W katalogu wychodzi że tak ale napisz dokładnie jaki motor i który rok
mariuszijo Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Wiem tylko że pochodzi z A4 przed liftem - silnik 2,5 tdi 150 km - popatrz na link http://moto.allegro.pl/item541635613_audi_a4_a6_passat_2_5_tdi_kolo_dwumasowe_sprzeglo.html , nowe koło wraz ze sprzegłem drogie dosyć jest.
TOM77 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Po pierwsze to ryzykowanie w zakupie używki sprzęgła i dwumasy jest dość spore, no chyba, że masz możliwość obejrzenia tego przed transakcją Po drugie czemu akurat używane, czy masz zamiar pojeździć jeszcze tym autem , czy to zabieg na krótką metę. Wiem, że przemawiają tu względy finansowe, ale przemyśl to jeszcze, żeby nie był to podwójny wydatek ;( Ostatnia sprawa, jeśli to sprzęgło jest od starszej 150-tki to raczej nie będzie pasować, ale jak pisał kolega wcześniej potrzebne będą dokładne dane samochodu, z którego pochodzi ten komplet.
Rekomendowane odpowiedzi