twir Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam. Czy ma ktoś numer zamiennika przegubu wewnętrznego np. SKF do a4 b6 3.0 ASN quattro tiptronic. Na forum czytałem, że wkładają zamienniki ale nikt nie podaje numerów. Podobno jest dostępny w eurodriveshaft ale nie mam potwierdzonego info, że bedzie pasował. Niby to to samo co w VW Sharan, i niektórych T4. W etce nie ma numerów tylko całe półosie, których nigdzie nie ma nowych. Tylko serwis i cena z księżyca za regenerowaną.
MemberA4 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 10 godzin temu, twir napisał: Witam. Czy ma ktoś numer zamiennika przegubu wewnętrznego np. SKF do a4 b6 3.0 ASN quattro tiptronic. Na forum czytałem, że wkładają zamienniki ale nikt nie podaje numerów. Podobno jest dostępny w eurodriveshaft ale nie mam potwierdzonego info, że bedzie pasował. Niby to to samo co w VW Sharan, i niektórych T4. W etce nie ma numerów tylko całe półosie, których nigdzie nie ma nowych. Tylko serwis i cena z księżyca za regenerowaną. przegub trójrolkowy AAR3300I nr 4E0498103 możesz go znależc w tdi jak i niektórych słabszych Pb
twir Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2018 11 godzin temu, MemberA4 napisał: przegub trójrolkowy AAR3300I nr 4E0498103 możesz go znależc w tdi jak i niektórych słabszych Pb
twir Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dzięki Member. Zamówiłem z eurodriveshaft, bo potwierdzone info, że byly wkladane to tego auta i śmigają, jutro bede miał to napisze też nr. Czyli potwierdziło się to co myślałem. Pasują od Sharana nr SKF VKJA 8509 czyli do większości tych aut, których etka nie pokazuje nr.
Rekomendowane odpowiedzi