AdamWwa Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam W mojej B8 posiadam PDC przód i tył wraz z kamerą cofania ale niestety system załącza się dopiero po wrzuceniu biegu wstecznego, a przydało by się aby można było samemu go włączyć przy parkowaniu przodem. Dlatego pytanie jak w temacie czy wystarczy sama wymiana i włącznik będzie działał czy potrzebne będzie kodowanie lub dodatkowo ciągnięcie przewodów. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 ....no to masz PDC przód i tył bez przycisku P ( PDC ) ? Jesli PRZODEM podjezdzasz gdzies to wciskasz guzik i wtedy system działa Innej opcji nie ma
AdamWwa Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 No właśnie ma bez przycisku PDC a chciałbym założyć żebym mógł sobie włączać
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 a moze nie masz ORI PDC daj fotki czujników i kamery
AdamWwa Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2018 PDC ori bo jak ściągałem zderzak przedni to patrzyłem że czujniki są ori, nie posiadam zdjęć od wewnątrz ale może takie coś Ci podpowiedzą Wszystkie funkcje działają normalnie włącznie z kamerą ale nie wiem czy na nie oryginalnym też by tak było Autko jest z USA może w tamtych egzemplarzach wychodziła taka wersja
wrclaguna Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 wszystko wyglada ORI Tylko czemu nie masz tego przycisku P od PDC DAJ FOTKE jeszcze zmieniarki i przycisków
AdamWwa Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Taki przycisk miałem ale dziś podmieniłem żeby sprawdzić czy może działa, ale niestety nie miałem m farta przycisk P podświetla się ale nie działa przy czym ten od ESP OFF działa normalniee
Rekomendowane odpowiedzi