oyamabdg Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 witam, mam okazję kupić sprężyny do mojej B6 jednak z przodu mam kategorię wagową 7 a te co mogę kupić to kategoria 6. Tyl jest taki jak powinien być czyli 7. Zakładał ktoś do siebie kiedyś tak ? Czy będzie lipa ? Z tego co wiem to w B6 zawsze przód stoi wyżej, więc może jak założę od kategorii 1 niższej to będzie idealnie ? Z góry dziękuję
greg2505 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 znajomy ma takie same auto jak ja ,założył przód 1kat wagową niżej niż u mnie i może z 0,5cm ma niżej,dużo zależy też od stanu sprężyn
oyamabdg Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 4 minuty temu, greg2505 napisał: znajomy ma takie same auto jak ja ,założył przód 1kat wagową niżej niż u mnie i może z 0,5cm ma niżej,dużo zależy też od stanu sprężyn Czyli teoretycznie powinno być OK, może nawet przód zrównał by się z tyłem bo ludzie zakładają talerzyki od B5 itd na przód żeby wyrównać wysokość. Może jeszcze ktoś się wypowie ?
Rekomendowane odpowiedzi