a4mwo Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Witam. Mam problem z zegarami. Padł fis, temperatura wody oraz podświetlenie. Oczywiście słynne jeagery. Czy jeśli chce wymienić licznik cały, muszę szukać pod jakiś kod czy coś, czy wystarczy znaleźć licznik poliftowy do 1.9?
Fazii Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Witam. Mam problem z zegarami. Padł fis, temperatura wody oraz podświetlenie. Oczywiście słynne jeagery. Czy jeśli chce wymienić licznik cały, muszę szukać pod jakiś kod czy coś, czy wystarczy znaleźć licznik poliftowy do 1.9? Każdy z cyfrowym zegarkiem Od 2,5 tdi też może być (od benzyny też podejdzie ale tego już sam nie ogarniesz)
a4mwo Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 Czyli od 1.9 tdi z cyfrowym i podchodzi p&p? Nic nie trzeba rzezbic?
Fazii Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Adaptacja immo, kodowanie. Pytanie co masz i co chcesz wsadzić (1/2fis, full fis)? Edytowane 5 Maja 2018 przez Fazii
a4mwo Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 Mam full fisa, tylko po prostu padły zegary i chce wymienić na vdo. Fis był już fabrycznie. Zwykła zamiana zegarów
Fazii Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Czyli tylko adaptacja immo i ewentualnie kodowanie
Rekomendowane odpowiedzi