Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Downpipe a przegląd na stacji diagnostycznej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zapomniałem dodać w wątku że chodzi o 1,8t czyli benza z turbiną dużo benzyn jezdzi bez kata bo fabrycznie go yam nie było i jakoś nikt od tego nie umarł a jak mam zapchany kat to lepiej go wyciachać w cholerę niż męczyć autko i środowisko

Opublikowano
4 godziny temu, bartez90 napisał:

Zaczęły się wymysły psychopatycznych obrońców środowiska....

Szukajcie szczęścia gdzie indziej, a nie w dziale tuning, polecam udzielania się na jakimś forum ekologicznym?

Kolega nadal nie w temacie.

Opublikowano

Kolego masz na przykład auto i  sprawny kat i drugie identyczne bez kata, i odpowiedz sobie sam w którym pierwsze padnie turbo? Tylko o to chodzi a nie ekologia zaraz,tylko jeżeli po vinie ktoś sprawdzi że kat był a go nie ma to autko na części albo jakiś zamiennik na rok może wystarczy.

Opublikowano
1 minutę temu, Helga napisał:

Kolego masz na przykład auto i  sprawny kat i drugie identyczne bez kata, i odpowiedz sobie sam w którym pierwsze padnie turbo? 

No przeciez ze w tym z katem bo i tak kiedys sie wypali...

Zakonczcie ten temat bo nie jest on o ekologii, a tuningu (o ktorym macie zerowe pojecie).

Opublikowano
3 minuty temu, bartez90 napisał:

No przeciez ze w tym z katem bo i tak kiedys sie wypali...

Zakonczcie ten temat bo nie jest on o ekologii, a tuningu (o ktorym macie zerowe pojecie).

Najpierw padnie  to bez kata,a dlaczego to poczytaj a potem pouczaj,popytaj tunerów,ja temat zakończyłem.

Edytowane przez Leopold27

Opublikowano
8 minut temu, Leopold27 napisał:

Najpierw padnie  to bez kata,a dlaczego to poczytaj a potem pouczaj,popytaj tunerów,ja temat zakończyłem.

Napisz koledze że to chodzi o ciśnienie w wydechu,kolega pisze programy albo się uczy dopiero.

Opublikowano
13 minut temu, Leopold27 napisał:

No pewnie "tunerze", moze jeszcze robisz grube eko programy z seryjnym katem na pokladzie...

Zreszta ja juz koncze zgodnie z zasada nie rozmawiaj z deb**** bo cie sprowadzi do swoje poziomu

Opublikowano

Kolega temat zakończył wcześniej,bo się połapał  z kim pisze.Po twoich wpisach widać  jaki poziom prezentujesz,ja również  kończę temat,na przyszłość musisz  poprawić  gramatykę.

Edytowane przez Helga

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Helga napisał:

Napisz koledze że to chodzi o ciśnienie w wydechu,kolega pisze programy albo się uczy dopiero.

O co kaman z tym ciśnieniem? Ja zapytałem co dzięki wycięciu kata da się osiągnąć a co jest na minus. Nie jestem fachmanem w zakresie motoryzacyjnym dlatego niewiem i pytam. Wiem, że kat to jest ekologia itp ale... Mi się wydaje przynajmniej, że jeżeli tłumik się zasłoni ręką to spaliny mają trudniej się wydostać i tak samo jest z tymi siateczkami w katalizatorze... Jeśli te siateczki są zapchane, to spaliny mają gorsze ujście co skutkuje gorszymi osiągami auta, może jestem w błędzie ale tak mi się zdaje. Poprawcie mnie jeśli tkwie w błędzie, bądź niewiedzy. Może ktoś się wypowie jakiś fachman w dziedzinie tłumików lub jakiś mocno ogarnięty mechanik w tym temacie.... Bo nowy kat kupić i wstawić drożej wyniesie niż dp ze strojeniem a przynajmniej tak się domyślam