Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A6 C5 Moja perła 2,5 TDI 180 kucyków Quattro 2003 rok :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy :) Swojej A4 nie będę jeszcze pokazywał bo narazie stoi na czarnrj feldze i licho to wygląda ale moge sie pochwalić moją większą perełką :decayed:

- 2,5TDI 180 koni Quattro rok grudzień 2003 :good:

- kremowe skórki

- navi plus, zmieniarka na 6 płyt w bagażniku

- klima dwie strefy

- elektr. fotele

- elektr. składane lusterka

- oryginalnie przyciemnione szyby

- ABS, ESP. ASR

- tempomat

- zawieszenie pneumatyczne

- skrzynia tiptronic z mozliwościa zmiany biegów w kierze

- pełen pakiet oświetlenie

- pakiet chrom

- ori xenon

I jeszcze pewnie inne pierdołki o których teraz zapomniałem :>

A to moje autko z zewnątrz:

d5dfbec6d77d4c67med.jpg

344e2c2c47cda33dmed.jpg

783405a015eb84c5med.jpg

no i w środku:

4f94b3137d62e0d7med.jpg

dbdef028a97e55dcmed.jpg

66967128cd02ea88med.jpg

Czekam na wasze opinie i ewentualne pytania :wink4:

Opublikowano

furka kozak :kox: . Tylko jakoś wysoko stoji ale to chyba przez pneumatyk jak napisałeś :wink4:

Opublikowano

dokładeczki w kolor :gwizdanie: a reszta kozak :kox:

Opublikowano
  • Autor

Cały czas byłem tym autem w UK i jakoś nie miałem jak tego pomalować ale myśle ze na wiosne nad tym pomyśle i w kolorze plastiku zostanie tylko ten czarny plastik między rurami wydechowymi z tyłu.

Opublikowano

fajny kolor skóry ale szkoda że nie kubełki... sterowanie fotelami jak u mnie :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak się śmiga w kubełkach ale na tych fotelach sie siedzi jak na kanapie a mnie osobiście to odpowiada bo jak śmigam 1400km do UK to wygoda jest najważniejsza :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki :notworthy::wink4:

Opublikowano

Bardzo ladna! Taki sam kolor wew/zew jak mojej ex. U mnie bylo waniliowe recaro za czym bede teeesknil niesamowicie.. Z jakiego miesiaca w 2003 jest to autko? Jaki przebieg?? Zagladales moze do walkow i hydrauliki? Mam nadzieje ze wszystko OK.. Jezeli Cie to interesuje to pojedz sobie gdzies na hamownie i sprawdz moc na dzien dzisiejszy.. Ide o zaklad ze ma ok 165KM :)

Plastiki pod kolor i bedzie mniam.. Pomysl o lotce na klape z RS6. Nie bedzie Ci sie tak brudzil z tylu. Moze lusterka chromowane od IN-Pro?

Polecam zarowki Xenonmatch Hoem. Postojowki, dlugie i przeciwmgielne pod kolor xenon.

0c1c34fb7d4aaf1fmed.jpg

A tu moja ex niunia :) Oj bede za nia tesknil! Zycze zadowolenie z autka i malo wydatkow:)

0745c3285f9b4e68med.jpg

28bfe9f5a71ae735med.jpg

80a2201ea722b462med.jpg

A tu jeszcze z chromami:

1fd773326e9cc3aemed.jpg

Opublikowano

zaje mega fajne te czarne alusy, zresztą cała fura mega dobra :good:

Opublikowano
  • Autor

_Makki_ co do daty to grudzień 2003 w VIN jest juz 2004.

Wałki rozrządu, hmm niby ten model jest juz po poprawkach i nie występuje w nim problem wałków.

Na szafie mam 193tys bez ksiązki serwisowej ;( ale patrząc na to jak chodzi skrzynia i w jakim stanie jest środek i skóry, a są w stanie znakomitym (w młodszych autach widziałem gorsze skóry i to czarne a nie takie jasne) to raczej kręcony licznik nie był. Gdy go kupiłem w kwietniu zeszłego roku miał przelatane 178 tys.

Sam jestem ciekaw czy nadal ma te 180 koni :naughty:

Dokładki pójdą w kolor raczej na 100% ale z resztą szalał nie będe bo mając dwie audiczki na utrzymaniu cięzko szaleć tym bardziej ze w zony A4 musze więcej inwestować bo jest w biedniejszym wyposażeniu :gwizdanie:

Właśnie kupiłem opony letnie do A4 i 1500zł poszło :rolleyes: ale następny wydatek to raczej dokładki w kolor :good:

BTW twoje A6 bardzo zacne było :shocked::good:

Opublikowano

Kulturalne to audi A6,ale ja czekam na Twoje A4,pewnie szykuje się :evil: szos...

Opublikowano

O koledzy muszę przyznać że piękne te wasze 6-stki :naughty::slina::blink::shocked:, sam zastanawiam się na przejście z a4 na a6 avanta 2,5tdi lub 2,4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

O koledzy muszę przyznać że piękne te wasze 6-stki :naughty::slina::blink::shocked:, sam zastanawiam się na przejście z a4 na a6 avanta 2,5tdi lub 2,4

Dzięki kolego :notworthy:

Jak chcesz kupić to moje ci sprzedam bo na tą chwile mam 3 samochody bo firmowy mi dali i zastanawiam się nad sprzedażą :) ale nie wiem czy warto wystawiać bo teraz sprzedać auto to tak jak wygrać w totka :wink4:

Opublikowano

jesteś pewien, że to pneumatyczne zawieszenie ? Że regulowane, może i tak, tylko może być to realizowane w inny sposób :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nie mam mneumatyki takiej jak w AllRoad-ach czyli steruje sobie zawieszeniem "góra-dół" tylko poprostu zamiast amorków są takie miechy w które uniemożliwia siadanie auta.

Przykłądowo wrzuce do auta towaru o waadze 150kg i d*pa nie siądzie tylko ciągle auto będzie stało tak jakby nic w bagażniku nie było, bo gdy czujniki wyczują nacisk to uszczywnią zawieszenie, poprostu dopompie więcej powietrza w te miechy. Innymi słlowy ciągle utrzymuje równy poziom niezależnie od załadowania :)

Przydatna rzecz gdy jeżdziłem do UK :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, no ładna sztuka, a do tego przyjemne wnętrze :good: