Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z AUX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam problem taki ze jak dam (dla porownania) glosnosc na 20 to radio gra elegancko a jak zmienie na AUX to gra jakby byla glosnosc ustawiona na 5 i musze dac prawie na full zeby dorownalo radiu. Posiadam MMI 2g high. Mialem B8 z radiem concert/symphony (nie pamietam) i gralo doskonale na AUX. Czytalem tutaj na forum o zmianie czestotliwosci AUX w ukrytym menu. Jak mysliscie to pomoze ? W starej B8 nie mialem bang&olufsena a w tej posiadam.

Poradzcie o co tu chodzi bo kupilem nowy kabel AUX ale to nic nie dalo.

Opublikowano

Wejdź w aux potem naciśnij setup i sygnał daj na Maxa 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czesc. Podepnę się pod temat

Mam u siebie Radio Concert z B&O.  Aux działa ale nawet po podniesieniu czułości jak pisał Kodzak33, głośność jest mizerna. Dodatkowo jakość dźwięku jest fatalna. Sprawdzałem na 2 rożnych kablach ktore na innym radiu dzialaja poprawnie ale niestety to samo.

Czy może byc uszkodzony układ w gnieździe AUX czy to jednak wina jakosci kabla. Jesli tak to możecie polecić cos sprawdzonego?

Edytowane przez Jarek_

Opublikowano
W dniu 1.07.2018 o 10:09, Jarek_ napisał:

Czesc. Podepnę się pod temat

Mam u siebie Radio Concert z B&O.  Aux działa ale nawet po podniesieniu czułości jak pisał Kodzak33, głośność jest mizerna. Dodatkowo jakość dźwięku jest fatalna. Sprawdzałem na 2 rożnych kablach ktore na innym radiu dzialaja poprawnie ale niestety to samo.

Czy może byc uszkodzony układ w gnieździe AUX czy to jednak wina jakosci kabla. Jesli tak to możecie polecić cos sprawdzonego?

https://allegro.pl/kabel-baseus-audio-mini-jack-3-5mm-wtyk-aux-tpe-1-i7402260991.html. jakość kabla ma znaczenie mi na nim jest głośniej niż na zwykłym z marketu

Opublikowano

Dzięki. Zamawiam i zobaczymy

Opublikowano
W dniu 6.07.2018 o 17:32, Kodzak33 napisał:

https://allegro.pl/kabel-baseus-audio-mini-jack-3-5mm-wtyk-aux-tpe-1-i7402260991.html. jakość kabla ma znaczenie mi na nim jest głośniej niż na zwykłym z marketu

Dzięki za polecenie. Kabel dotarł, wszystko działa na nim jak należy.  Jednak jak widać Audi nie trawi tanich komponentów ? 

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 28.10.2019 o 13:33, Majsiel napisał:
c61a84db45a28ccb4e1d8dc05750
ARCHIWUM.ALLEGRO.PL

Informacje o Zmieniarka BT/USB/SD/AUX Audi MMI 2G A4 A5 A6 A8 Q - 8685347950 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2019-12-24 - cena 699 zł

W dniu 20.02.2019 o 19:32, Aaaudi. napisał:

Witam, 

Posiadam. A4 B8 z 2008r z navi. Moja wersja nie posiada funkcji puszczania muzyki przez Bluetooth. Czy jest opcja wgrania jakiegoś oprogramowania czy cos? 

Pozdrawiam. 

W dniu 20.10.2018 o 00:23, PHS napisał:

Dzięki za info!

Poleciałem sprawdzić, czy możę przeoczyłem, ale nie, u mnie tu w schowku jest płasko, nie ma żadnego gniazdka ?

Opublikowano
c61a84db45a28ccb4e1d8dc05750
ARCHIWUM.ALLEGRO.PL

Informacje o Zmieniarka BT/USB/SD/AUX Audi MMI 2G A4 A5 A6 A8 Q - 8685347950 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2019-12-24 - cena 699 zł