rzeźnik. Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 witam , mam b6 1,9Q więc wydech na dwie strony , kupiłem już zderzak z 1,8 t z dwoma wycięciami i chcę te końcówki wypuścić ze zderzaka tylko chciałbym żeby to były ori końcówki z b7 tdi czyli nadal zagięte w dół a jednak wystające . Nie orientujecie się jak to będzie wyglądało w zderzaku z b6 który jest przystosowany do końcówek wychodzących na wprost?
maciejski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ja mam zderzak od S4 i obecnie mam zalozony wydech ori od 2.5TDI (male koncowki 50mm w dol) ale bede odcinal te koncowki i wrzuce cos 75mm (albo proste albo tak jak w A4 B7 albo nowym A6 TDI), w sumie jestem zdecydowany juz na proste, bo wiekszosc osob na forum mowila, ze w B6 to jednak w dol lipa bedzie, tez mi sie tak wydaje, bo jednak to nie ori i B6 ma inna dupe niz B7 a najwazniejsze inne lampy (B6 kwadratowe bardziej a B7 podluzne, jak nowa A6), jak chcesz jednak dobre i fajne koncowki w dol to tutaj daje Ci aukcje, sa takie jak w nowym A6 i B7, http://allegro.pl/item545763574_koncowka_koncowki_tlumika_kolanko.html jak zamontujesz to daj znac i wrzuc foto, chetnie poogladaja pewnie wszyscy ja juz niedlugo wrzuce fotki prostych.
rzeźnik. Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Opublikowano 12 Lutego 2009 no ciekawe koncóweczki jakoś tak bardziej mi sie widzą zagięte w dizlu
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 wydaje mi sie ze bedzie to kichowato wyglądać w dokładce z 1,8 T :gwizdanie:
kepasa Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 to lepiej będzie chyba wystawić niklowane końcówki bez dokładki....
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 to lepiej będzie chyba wystawić niklowane końcówki bez dokładki.... hmmm no ale wtedy jaki jest sens co kolwiek robiz z tłumikami skoro ich nie bedzie wogole widać :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 witam , mam b6 1,9Q więc wydech na dwie strony , kupiłem już zderzak z 1,8 t z dwoma wycięciami i chcę te końcówki wypuścić ze zderzaka tylko chciałbym żeby to były ori końcówki z b7 tdi czyli nadal zagięte w dół a jednak wystające . Nie orientujecie się jak to będzie wyglądało w zderzaku z b6 który jest przystosowany do końcówek wychodzących na wprost? Zle bedzie wygladac, bo B7 ma odpowiedni dyfuzor do takich koncowek. Zderzak w B6 jest sciety na "prosto", a miejsca na wydechy w B7 sa odpowiedni wyprofilowane. IMO zly pomysl. Lepiej daj proste koncowki. Jak bedzie kopcil to obojetnie czy w dol, czy w gore
malik Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Oniak w 3.0TDI miał oryginalnie końcówki zagięte w dół i wycięcia w dokładce. Wyglądało to średnio i w końcu zdecydował się tak jak kilka innych osób od nas na montaż końcówek prostych. Wygląda o niebo lepiej. Tak było u mnie w B6: Końcówki 70mm, lekko ścięte, podobne do tych z S4 B6.
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Rzeźnik, widziałeś u mnie jak wygladało w B6 i tak jak przedmówcy mówią zdecydowanie kiepski pomysł z końcówkami z B7 do B6 ..... chyba ze chcesz jednak to Ci sprzedam bo sam zmieniam na Ścięte porste 70 mm
rzeźnik. Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 no dobra przekonaliście mnie , będą proste [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 22:39_________________________________________________jeszcze jakbyście mi podali jakiegoś sprawdzonego producenta którego końcówki ładnie sie komponują ze zderzakiem b6
Dibo Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 no dobra przekonaliście mnie , będą proste I ścięte
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 no dobra przekonaliście mnie , będą proste [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 22:39_________________________________________________jeszcze jakbyście mi podali jakiegoś sprawdzonego producenta którego końcówki ładnie sie komponują ze zderzakiem b6 hmmmm podjedz na Rondo Czyżyńskie tam sa goscie od tłumików napewno doradzą
Narcyz 35 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 W escorcie 1.8D też dałem sobie prostą końcówkę wydechu a efekt to non stop czarny zderzak i klapa bagażnika ,a auto nie kopciło. Ale nie twierdzę że w audi będzie tak samo.
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 W escorcie 1.8D też dałem sobie prostą końcówkę wydechu a efekt to non stop czarny zderzak i klapa bagażnika ,a auto nie kopciło. Ale nie twierdzę że w audi będzie tak samo. Przez rok użytkowania nie zauważyłem u Siebie czegos takiego :gwizdanie: pozatym nie ma co tutaj porównywać
Rekomendowane odpowiedzi