Jump to content
IGNORED

Przeróbka B5->B7, B6->B7

C1 KUBA
 Share

Recommended Posts

jeżeli kolega maseja mówi serio to fajnie że pojawi się kolejne takie auto na polskich drogach

a co do tego białego to jeżeli chodzi o to kombi to z tego co słyszałem jest to przeróbka z starej wersji ale wygląda fajnie.

[ Komentarz dodany przez: pre_pl: 12-03-2007, 12:02 ]

wydzielone z tematu http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=7328

C1 KUBA nawiązuje do posta: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=97946#97946

Guest Iceman
jeżeli kolega maseja mówi serio to fajnie że pojawi się kolejne takie auto na polskich drogach

a co do tego białego to jeżeli chodzi o to kombi to z tego co słyszałem jest to przeróbka z starej wersji ale wygląda fajnie.

Jeżeli myślisz o tej co była na okładce GT, to dokładnie tak przerabiana z B6 na B7 ale brdzo fajna i od tametej pory rozchorowałam się na biały kolor :biggrin:

nie z B6 tylko z B5 :rotfl:Brynia :rotfl:

Guest Iceman
No całkiem mozliwe,bo to było parę miesięcy temu, ale dałeś mi do myslenia i idę ,,odkopać" tą gazetę.

nie szukaj bo jestem pewny oni zrobili podobny projekt do mojego, tylko pare miesiecy póżniej ,ale luzik i z tego co pamiętam to RS4 w B6 nieprodukowali dopiero wznowili B7

pozdrawiam

To białe z GT to było B5 RS4 zrobione na nowe RS B7 z tym ze tylne lampy było od A6 kombi

Tylko ze ta biała była zrobiona bardzo profesjonalnie bo o ile dobrze pamietam to robili ja w HOTcie w Poznaniu

A ta Twoja niebieska bez obrazy ale jest robiona metoda druciarsko-szpachlową bo znajomi ją widzielii w porównaniu do tej białen to jest spora różnica w wykonaniu

Aha i ta biała jest zowu przerabiana bo niestety miała mały wypadek

Guest Iceman
To białe z GT to było B5 RS4 zrobione na nowe RS B7 z tym ze tylne lampy było od A6 kombi

Tylko ze ta biała była zrobiona bardzo profesjonalnie bo o ile dobrze pamietam to robili ja w HOTcie w Poznaniu

A ta Twoja niebieska bez obrazy ale jest robiona metoda druciarsko-szpachlową bo znajomi ją widzielii w porównaniu do tej białen to jest spora różnica w wykonaniu

Aha i ta biała jest zowu przerabiana bo niestety miała mały wypadek

bez komentarza . ............ to właśnie mi sie podoba u ludzi niemajacych zielonego pojęcia o tuningu samochodowym .. :rotfl:

ps . widziałem fofki jak była robiona biała która wyjechała pare miesięcy po mojej i do profesjonalizmu to jej dużo brakowało :rotfl:

W białej co oni zrobili :question:

- błotniki orginał przód i tył RS4 B5

- klapa tylna wspawana od A6

- zderzak orginał od RS4 2006 przód maska orginał

- progi orginał RS4 B5

wiec nieporównuj mojego auta do Białej bo niema porównania bo to co oni zrobili robi sie w dwa tygodnie kolego .............

pozdrawiam

ICEMAN

Guest Iceman
A tak na marginesie, to we własnym domu też nie jest bezpiecznie, przeszukałam wczoraj wszystko i nie znalazłam tej gazety, we własnym domu mi UKRADLI :evil:

Ma ktos może ten artykuł i może tu wrzucić?

Brynia mam tą gazetke i adresik firmy z poznania co ją przerabiała wiec tak jak pisałem wcześniej http://www.h-o-t.pl/samochody.php?dir=0

ja sie tylko zdaje na zdanie kolegi bo on widział oba auta i to jest jego subiektywna opinia a jemu wierze. Do Ciebie Icaman też mam duzy szacunek bo zrobiłes kawał dobrej roboty tyle za biała z Poznania mi sie wydaje lepsza

To wszystko na ten temat bo przecież mówimy tu o RS 4 CUBY

Guest Iceman
ja sie tylko zdaje na zdanie kolegi bo on widział oba auta i to jest jego subiektywna opinia a jemu wierze. Do Ciebie Icaman też mam duzy szacunek bo zrobiłes kawał dobrej roboty tyle za biała z Poznania mi sie wydaje lepsza

To wszystko na ten temat bo przecież mówimy tu o RS 4 CUBY

jak widzisz temat został przesunięty bo sie rozwija , moje zdanie co do białej to poprostu profanacja RS4 ja osobiście nigdy nic bym niezmienił w RS4 B5 . :rotfl:

Hehe, no ladna ta biala, jakby biala nie byla to 1 , po drugie OOOO zapomnieli dokleic no i te felgi okropne :eek:

felgi są kompromitacją w białej :wink: jedynie co mi się podoba to czarne reflektory :)