Bobowhy Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Siema. Podczas kręcenia kierownicą na małej prędkości pojawia się u mnie dźwięk przypominający obcieranie. Słychać to tylko przy skręcaniu w prawo i na dodatek nie za każdym razem, wiec ciężko mi to zdiagnozować. Nagrałem krótki film w którym słychać ten dźwięk. https://drive.google.com/open?id=1K9cdZAk_R0DWXY-gk9AIVfPhBSRBpc2H
gepard-17 Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Witam kolego. Mógłbyś powiedzieć czy rozwiązałeś swój problem i jeśli tak to w jaki sposób? Mam to samo i bardzo zastanawia mnie co to może być.
Bobowhy Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Cześć. Na 99% jest to padnięty magiel ?. Za tydzień biorę się za jego wymianę i dam znać. Przy okazji. Ktoś ma jakiś sprawdzony serwis w okolicach Warszawy gdzie regenerują przekładnię kierownicze?
gepard-17 Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 W jaki sposób to stwierdziłeś? Wyczytałem w necie ze może być to łącznik stabilizatora tyle tylko, że miesiąc temu byłem na przeglądzie i stwierdzili ze wszystko mam Ok. Orientowałeś się może jakie są +- koszty regeneracji i na ile to wytrzymuje? Bo brzmi to nieciekawie.
Bobowhy Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Zdjęliśmy osłonę gumową od magla i widać gołym okiem luz na listwie. Ja łączniki i cały zawias z przodu wymieniłem na nowy, a problem nadal występuje ?.
gepard-17 Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Wielkie dzieki za odpowiedz. Jeśli się uporasz z tym problem daj znac! Będę czekał na odpowiedz i trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie tego uporczliwego problemu!
greg2505 Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Możesz wrzucić jeszcze raz to nagranie
Bobowhy Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Jak będę w aucie to nagram to telefonem.
Rekomendowane odpowiedzi