patis33 Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 witam Panowie można prosić o zerknięcie na pomiary które zrobiłem Vagiem - miedzy lewym i prawym nadmuchem jest roznica ok 4 stopni- czy jest to w normie- prawa strona mniej dmucha to czuć - a tak ogolnie to dmucha ale wydaje mi sie że mógłby lepiej pozniej zrobilem nastawy podstawowe klimy i nie chlodzil wogole tylko dmuchała co widac po 20 stopniach - po kilku minutach obnizyło do 10 ,8 i 4 stopni takze wmiare ok natomiast dalej mam bład - to jest silniczek nr 2 - ale go wymienialem ( nr 2 na zdjeciu ) i sprawdzałem i działał wiec nie wiem co może z nim być jeszcze nie tak 00604 - Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap (G113) 30-00 - Open or Short to Plus
greg2505 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Masz obieg zamknięty włączony , ustaw silniczek w pozycji otwartej i odepnij wtyczkę ,zobacz czy dobrze chłodzi ,możliwe że wymieniony silniczek jest uszkodzony
greg2505 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Nastawy podstawowe możesz zrobić tylko wtedy jak nie ma błędów
Rekomendowane odpowiedzi