Limaczek Opublikowano 29 Maja 2018 Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Siemanko!! mam takie pytanie do tych co to ogarniają, wiecie może czy jest jaki kolwiek sens robic przelot w tym silniku audi a4 b5 1.8 20v. Czy to cos doda mocy, czy tez obnizy? Ten kto to ogarnia niech odpowie na moj post z sensem. Dzieki z gory Edytowane 29 Maja 2018 przez Limaczek
przem8 Opublikowano 30 Maja 2018 Opublikowano 30 Maja 2018 Przyrost będziesz miał ale decybeli. W wolnossącym silniku to sobie można...
bartez80 Opublikowano 30 Maja 2018 Opublikowano 30 Maja 2018 pelen przelot w wolnossocym silniku = się spadek mocy ,ze względu na brak tak zwanego "back pressure" oczywiście można delikatnie "odetkać" układ wydechowy ,nawet ja mogę taki wykonać u siebie na warsztacie ,cały z Kwasówki ,lecz będą tłumiki ,ale przyrost mocy max 5 koni jak uzyskasz to będzie dobrze .....
fifek-1985 Opublikowano 30 Maja 2018 Opublikowano 30 Maja 2018 Miałem przelot w oplu kadecie 1.6 na Ori rurze i tylko tłumiku końcowym przelotowym, przyrost 1 km przed było 82 km a po założeniu 83. Myślę że gra niewarta świeczki do wolnossąka.
Rekomendowane odpowiedzi