bieg_audi18t Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam, zakupiłem moduł doświetlania: http://allegro.pl/doswietlanie-drogi-do-domu-coming-leaving-home-i5990591562.html . I szczerze mówiąc mam problem z jego podłączeniem...czy ktoś z Was podłączał taki moduł i może mi podpowiedzieć gdzie podłączyć się danym kablem? Pozdrawiam!
michcio28810 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Nie ma instrukcji podłączenia? Kupowałem inny i wszystko było opisane. Łatwa robota
sebaaa692 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja brałem sygnał z pompy centralki z bagażnika. Reszta to tylko plus, minus i kable do świateł. Schemat masz w instrukcji 1
bieg_audi18t Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2018 Wrzucam zdjęcie poglądowe instrukcji i pompki centralnego zamka z bagażnika. Za cholere nie wiem gdzie wpiac kable oznaczone w instrukcji jako 2 i 4. I pytanie, czy kable nr 1 mogę spiąć do bezpiecznika halogenow czy musi być bezpośrednio pod lampy?
michcio28810 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 2- plus po zapłonie. Pod kierownicą jest lub z któregoś przekaźnika można złapać. 4- sygnał. Np z plusów kierunków 1
bieg_audi18t Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2018 Z plusów kierunkowskazów? Nie będzie się "aktywował" po każdorazowym użyciu kierunkowskazu? Jestem zielony jeżeli chodzi o elektrykę w aucie dlatego pytam szczegółowo. Szukałem pod kierownicą i za cholerę nie potrafię znaleźć plusa po zapłonie, wiązka ma co najmniej 15 kabelków :/
michcio28810 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Miernik i heja. Nakłuwaj każdy i sprawdzaj. Po to masz plus po zapłonie żeby po odpaleniu auta clh się dezaktywowalo
Rekomendowane odpowiedzi